Oyuncuları dizinin final yaptığını Instagram'dan öğrendi skandal ki ne skandal! Fox TV kalem kırdı haber vermeye tenezzül bile etmedi

TAKİP ET

Dizilerinden yana yüzü gülmeye Fox Tv bir dizisi için daha final kararı aldı almasına ama oyuncuların final haberini vermeyip, oyuncuları finali Instagram'dan öğrenince olanlar oldu.

Reklam
Reklam

Özellikle son 2 yayın sezonunda, dizilerden yana şansı gülmedi ulusal kanalların. Sezon başlarında ve aralarında pek çok dizi yayın hayatına başladı ancak hiçbiri yüzleri güldürmedi. Bundan en çok muzdarip olan kanal ise Fox TV oldu. Yasak Elma dışında herhangi bir dizisinden verim alamayan Fox TV yaptığı her dizide fena halde patladı. Onlardan birisi daha final yapıyor anck bir sorun var. Dizinin final yapacağından henüz oyuncuların haberi yoktu. Ta ki o habere kadar.


 

INSTAGRAM’DAN ÖĞRENDİLER


Televizyon dizileri hakkında yaptığı doğru haberlerle bilinen ve adından sık sık söz ettiren Birsen Altuntaş geçtiğimiz günlerde, Fox TV ekranlarında yayınlanan ve henüz sadece 5 bölümü yayınlanan Gülümse Kaderine adlı dizinin final yapacağını duyurdu. Birsen Altuntaş’ın ‘Gülümse Kaderine dizisi için karar verildi’ başlıklı haberinde yer alan ifadelerde, 5.bölümde ekranlara veda edeceği bildirildi. Yaz sezonu öncesi yayın akışına alındığının altını çizen Birsen Altuntaş, havaların ısınmaya başlamasının ardından, televizyon izlenme oranları düşünce, Fox TV’nin beklentilerin çok çok altında kalan bu izinin final kararı aldığını duyurdu.



Yönetmenliği Aytaç Çiçek, senaristliğini Burcu Över’in yazdığı Gülümse Kaderine dizisinin 5.bölümde ekrana veda edeceğini duyurdu. 

Buraya kadar her şey normal. Asıl bomba ise bundan sonra patladı. Oyuncu kadrosunda Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda gibi isimlerinde yer aldığı dizinin final haberini oyuncular, Birsen Altuntaş’ın haberiyle öğrendi. 

Dizilerinin final yapacağını Birsen Altuntaş sayesinde öğrenen Bahar Şahin ve Ahu Sungur hemen yorun bırakmayı ihmal etmedi. Bahar Şahin ‘Teşekkürler Birsen ablacığım. Nerede ne zaman başlayacağını ve ne zaman biteceğini de seninle öğrendik" derken Ahu Sungur ise ‘bilgi için teşekkürler’ ifadesini kullandı.