Öz kızını 20 kurşunla öldüren cani baba müebbet hapse mahkum edildi!

TAKİP ET

Balıkesir Burhaniye'de pratisyen hekimlik yapan öz kızı Gülnur Yılmaz'ı (28) GPS cihazı ile takip ettikten sonra 20 kurşun sıkarak öldüren baba Mustafa Ali Yılmaz'ın (69) alacağı ceza belli oldu. Mahkeme cani babaya, herhangi bir indirim şartı uygulamadan ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti.

Reklam
Reklam

Olay 27 Haziran 2019 yılında yaşandı. Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde pratisyen hekimlik yapan ve Antalya'ya annesinin yanına gitmek için 2 arkadaşıyla yola çıkan Gülnur Yılmaz’ın aracına GPS cihazı yerleştiren baba Mustafa Ali Yılmaz, İzmir'den  yola çıktı ve kızını talip etmeye başladı. 



Kızının aracına ulaşan baba Yılmaz, otomobiliyle 3 kez kızının aracına çarparak yol dışına çıkardı. Kızının yanına giden baba annesi Gülden Yozgatlı’nın yerini sorduğu kızından yanıt alamayınca kızına 5 kez ateş etti. Mustafa Ali Yılmaz, öfkesini kontrol edemedi ve kızının kafa bölgesine 15 el daha ateş etti. Vücudunda 20 kurşun olan Gülnur Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.



"AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI"

Gülnur Yılmaz'ın öldürülmesine ilişkin açılan dava tam 2,5 yıl sürerken Burhaniye 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan karar duruşmasında, duruşmaya SEGBİS sistemi ile katılan tutuklu baba Mustafa Ali Yılmaz herhangi bir indirim uygulanmadan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

 

balıkesir Gülnur Yılmaz Mustafa Ali Yılmaz müebbet hapis 20 kurşun