Ozan Güven'den Geri Dönüyorum Açıklaması: Dava Bitsin ...

TAKİP ET

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u dövdüğü iddiasıyla davalık olan ve kamuoyunun tepkisini çeken Ozan Güven tepkiler nedeniyle televizyonda ki işlerden uzak kalmıştı.. Ozan Güven muhabirlerden kaçamadı..

Reklam
Reklam

Kendisinden yaşça küçük olan eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Ozan Güven görüntülendi.

Ozan Güven İstanbul'da görüntülendi. Deniz Bulutsuz'u darp etttiği iddiasıyal gündeme bomba gibi düşen Ozan Güven tepkiler nedeniyle İstanbul'dan taşınmıştı.



9 Haziran'da hakim karşısına çıkmaya hazırlanan Ozan Güven yakın dostu Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri'de tepkiler nedeniyle de yer alamamıştı.

Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri için muhabirlerin sorularına "Her zaman en iyisini yapıyor" diyen oyuncunun kilo verdiği görüldü. Ozan Güven'in olaylar sonrası Ayvalık'a taşınıp uzattığı sakallarını kesitiği de görüldü.



Ozan Güven muhabirlerin "Yeni projelerde olacak mısınız yoksa bu dava süreci nedeniyle siz mi kendisini geri çektiniz?" sorusuna "Dava sonuçlanınca bakarız" yanıtını verdi. Muhabirlerin "dava nasıl sonuçlanacak ne durumda" sorusna ise "Valla bilmiyorum ki. 9 Haziran'da dava" diye yanıt verdi.

Magazincilere her zaman sert davranan oyuncunun sakin halleri de gözden kaçmadı.