Ozan Tufan'dan gündem olan Mesut Özil itirafı! 'Kurunun yanında ben de yandım'

TAKİP ET

Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, iki takım arasında oynanacak maç öncesinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Tufan'ın Mesut Özil ile ilgili açıklamaları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İki takım arasında oynanacak hazırlık maçı öncesinde değerlendirmelerde bulunan Tufan'ın özellikle Mesut Özil ile ilgili açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe’den Hull City’e transfer olan Ozan Tufan, iki takım arasında oynanacak maç öncesinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Tufan’ın Mesut Özil ile ilgili açıklamaları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İki takım arasında oynanacak hazırlık maçı öncesinde değerlendirmelerde bulunan Tufan’ın özellikle Mesut Özil ile ilgili açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Hull City’e transfer olmasını, Fenerbahçe’de kadro dışı kalmasını ve pek çok konuyu ele alan Ozan Tufan, Fenerbahçe’ye kırgın olduğunu dile getirdi. Tufan’ın kadro dışı kaldığı süreçten bahsederken ‘Kurunun yanında ben de yandım’ ifadelerini kullanması ise gündem oldu. İşte genç futbolcu Ozan Tufan’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

Ozan Tufan’dan Çarpıcı Açıklamalar

Fenerbahçe’de kadro dışı kalmasının ardından ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’e transfer olan Ozan Tufan, Fenerbahçe ve Hull City arasında oynanacak olan hazırlık maçı öncesinde çok önemli açıklamalara yer verdi. Acun Ilıcalı’nın kendisi ile görüşmesinden bahseden Tufan, ‘Acun ağabey hayallerinden bahsetti ve ben de o hayallerin bir parçası olmak istedim.’ dedi.

‘Hak Etmediğim Şeyler Yaşadığımı Düşünüyorum’

Fenerbahçe’de kadro dışı kaldığı döneme dair açıklamalar yapan Ozan Tufan, ‘Başarmak istediğim, ulaşmak istediğim şey şampiyonluk. Kendime güveniyorum. Fenerbahçe dönemine dair bazı kırgınlıklarım var. Hak etmediğim şeyler yaşadığımı düşünüyorum. Benim yaşamadığım bir şey bana yansıtıldı. Aziz Yıldırım döneminde kadro dışı kaldığım zaman kendi hatalarım yüzünden kadro dışı kalmıştım. Ancak bu son dönemde yazılan şeylerin çoğu bildiğiniz gibi değil, daha sonra bu konulara yönelik bir açıklama yapacağım.’ ifadelerine yer verdi.

‘Kurunun Yanında Ben De Yandım’

Fenerbahçe’de kadro dışı kaldığı sürece dair TRT Spor’a önemli açıklamalarda bulunan Tufan, ‘Mesut ağabey ile İsmail hoca arasında her soyunma odasında olabilecek normal bir diyalog yaşandı. Mesut ağabey gözyaşı döktüğü için yanında olmak istedim. Kurunun yanında ben de yandım.’ dedi. Açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine yerleşen Ozan Tufan, Fenerbahçeli yöneticilerin kendisine hiçbir şekilde ulaşmadığını da öne sürdü.