Özcan Deniz'in Almanya konseri için engel çıktı, iptal mi edecek?

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz Almanya konseri için vize başvurusunda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ve orkestra ekibinin vize başvuruları yanıtsız kalınca konseri ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldı.

2022 yılının son ayına girerken şarkıcı Özcan Deniz, yılın son konserleri için sahne almaya devam ediyor. Bu konserler yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da devam ediyor.

2 Aralık konseri iptal

Özcan Deniz 2 Aralık Cuma günü Almanya’nın başkenti Berlin’de yapmayı planladığı konserin önüne vize barikatı kondu. Özcan Deniz ve orkestra ekibi için yapılan vize başvurusu yanıtsız kalınca konser ileri bir tarihe ertelenmek zorunda kaldı.

 Yeni konser tarihi açıklandı

Özcan Deniz ve orkestra ekibi vize için yanıt alamayınca 2 Aralık’ta gerçekleştirmeyi düşündükleri konseri daha ileri bir tarihe çekmek zorunda kaldılar. Özcan Deniz’in 2 Aralık 2022 tarihinde yapmayı planladığı konseri 27 Nisan 2023 tarihine ertelendi.

Özcan Deniz’in yapımcısı konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Özcan Deniz ve büyük hayranları, 2 Aralık tarihinde Berlin’de gerçekleştireceğimiz konser için tam 6 haftadır vize beklemekteyiz. Konsolosluk konu ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir geri dönüşte bulunmadığı için planladığımız konser tarihini 27 Nisan 2023 tarihine ertelemek zorunda kaldık. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.”