Özcan Deniz yeni sevgilisi için masraftan çekinmiyor! Ev değil site aldı

TAKİP ET

Bir süredir kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşayan Özcan Deniz evlilik yolunda ilerlemeye devam ediyor. Sevgilisine dev bir tek taş yüzük ile evlenme teklif eden Özcan Deniz Şimdi de site aldığı iddiaları ile gündeme geldi.

Reklam
Reklam

Eski eşi ve oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan dan olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz boşanmanın ardından gönlünü kendisinden 24 yaş küçük modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı. Yeni sevgilisi ile evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen Özcan Deniz Geçtiğimiz günlerde dev bir tektaş yüzük de sevgilisine evlenme teklif etmişti. Özcan Deniz'in yeni sevgilisinin annesi tarafından onaylanmadığı ve annesi ile aralarının açık olduğu da biliniyordu. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Özcan Deniz'den çok radikal bir karar daha geldi.

Ailesi için site aldı

Yeni sevgilisi ile evlilik hazırlığında olan Özcan Deniz Zekeriyaköy'de kendisi annesi ve kardeşlerinin yaşayacağı bir site satın aldı. Sitede 3 katlı villalar bulunduğu öğrenilirken ünlü şarkıcının ödeyeceği rakam ise akıllara durgunluk verdi.

120 milyon Lira ödedi

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de satın aldığı 4 villalık sitenin toplam bedelinin 120 milyon lira olduğu öğrenildi. Sitede bulunan villaların tamamının 3 katlı olduğu ve önlerinde kendisine ait geniş bahçeleri ve ortak havuzu bulunduğu öğrenildi. Şu sıralar hem kendisi hem de ailesinin yaşayacağı site için tadilat telaşında olan Özcan Deniz, yaz aylarında ailesinin bu siteye taşımaya hazırlanıyor.