Özcan Deniz, yeni sevgilisini paylaştı, yer yerinden oynadı!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu 26 yaşındaki İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile birlikte çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. '2022' notu ile paylaşılan fotoğraf dakikalar içinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Reklam
Reklam

Son 1 yıldır oğlunun velayetini almak için uğraşan fakat geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a karşı açtığı davayı kaybederek oğlunu alamayan ünlü şarkıcı Özcan Deniz, son zamanlarda yaşadığı sıkıntılı günler karşısında teselliyi 26 yaşındaki İranlı sevgilisi Samar Dadgar'da bulmuştu.


Bir süredir birlikte olan çiçeği burnunda sevgililer ilk olarak Arnavutköy'de görüntülenmişler, sevgilisiyle mekana ele ele gelen Özcan Deniz, tanınmamak için tüm gün şapkayla dolaşması dikkatlerden kaçmamıştı.


49 yaşındaki ünlü şarkıcı, kendisinden 23 yaş küçük olan sevgilisi ile birlikte çektirdiği fotoğraflarını ilk kez sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Siyah beyaz olarak paylaşım yapan Özcan Deniz, fotoğrafların altına '2022' notunu düşerken, paylaşım dakikalar içinde beğeni ve yorum rekoru kırdı.


 

Özcan Deniz Samar Dadgar