Özel bir hastanenin yoğun bakımında yatan yaşlı kadına yapılan işkence sosyal medyayı ayağa kaldırdı

TAKİP ET

Özel bir hastanede çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntülerde yoğun bakımda yatan yaşlı bir kadının yüzüne para saçan bir erkek sağlıkçı "Bu paraları sana niye veriyorum biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar böbreğine karşılık. Sağ böbreğine yetmez mi bu paralar?" diyor.

Reklam
Reklam

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde özel bir hastanede çalıştığı iddia edilen bir erkek sağlık görevlisi yoğun bakımda yatan yaşlı bir kadına resmen işkence yapıyor. Elinde kağıt para olduğu görülen sağlıkçı yaşlı kadının yüzüne paraları saçarken  "Alsana kız paraları. Yapıştır. İki milyon dolar bırakıyorum, yarın dört milyon dolar olarak geri alacağım. Anlaştık mı? Paralar... Paralar. Bu paraları sana niye veriyorum biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar böbreğine karşılık. Sağ böbreğine yetmez mi bu paralar?" diyor.

Görüntüler infial yarattı

O sırada görüntüleri kaydeden başka bir kadın çalışan ise söz konusu erkek sağlıkçıya "Küfür etsene. 'Al ... sok bu paraları böbreğini satacağım' desene" diyor. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan o görüntüler büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları yetkilileri göreve davet ederken video sosyal medyada infial yarattı. Ancak özel hastane yetkililerinden Henüz bir açıklama yapılmadı.