Özge Erdoğdu kimdir? CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu kaç yaşında, ne zaman boşandı?

TAKİP ET

CHP'li Aykut Erdoğdu, eski eşi Özge Erdoğdu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı telefon görüşmesi ve ses katılarının ardından yeni eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi eşi Tuba Torun Erdoğdu ile birlikte CHP'den istifa etti. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun Erdoğdu'nun istifasının ardından gözler eski eş Özge Erdoğdu'ya çevrildi. 

Reklam
Reklam

CHP’li Aykut Erdoğdu, eski eşi Özge Erdoğdu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı telefon görüşmesi ve ses katılarının ardından yeni eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi eşi Tuba Torun Erdoğdu ile birlikte CHP’den istifa etti. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun Erdoğdu’nun istifasının ardından gözler eski eş Özge Erdoğdu’ya çevrildi.  Özge Erdoğdu tarafından paylaşılan telefon görüşmeleri ve ses kayıtlarının ardından siyaset gündemi bir kez daha hareketlendi. Aykut Erdoğdu’nun telefon ve ses kayıtlarının yayılması ve ardından gelen istifalar sonrasında eski eş Özge Erdoğdu’nun hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özge Erdoğdu kimdir? Özge Erdoğdu kaç yaşında? Aykut Erdoğdu ve Özge Erdoğdu ne zaman boşandı, kaç çocuğu var? İşte tüm merak edilenler…

Ses Kayıtlarını Paylaştı

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özge Erdoğdu, sosyal medyada ‘Özge’ ismiyle açtığı hesaptan Aykut Erdoğdu ile arasında geçen telefon konuşmasını ve diyalog esnasında kendi görüntülerini içeren kaydı, ‘Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun’la ilişkisini öğrendikten hemen sonra. Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, 50 kişi ile yatmış dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!’ notu ile paylaştı. İşte Özge Erdoğdu'nun o paylaşımı;

Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun İstifa Etti

Özge Erdoğdu tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılan telefon görüşmesi ve ses kayıtlarının ardından CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve CP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi eşi Tuba Torun Erdoğdu partideki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Özge Erdoğdu Kimdir?

CHP’li Aykut Erdoğdu ile aralarında geçen telefon görüşmesini ve ses kayıtlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan eski eş Özge Erdoğdu’nun özel hayatı hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor. Evliliklerinden 1 çocukları bulunan Özge Erdoğdu ve Aykut Erdoğdu, yaklaşık 3 ay önce ayrıldı.