Özge Erdoğdu ses kaydı! Özge Erdoğdu ne dedi? CHP'li Aykut Erdoğdu doğruladı

TAKİP ET

Özge Erdoğdu ses kaydı sosyal medyada infial yarattı. Ses kaydında CHP'li Aykut Erdoğdu da ses kaydını kendisine ait olduğunu kabul etti. Peki, Özge Erdoğdu ses kaydı ne var? Özge Erdoğdu ne dedi? CHP'li Aykut Erdoğdu ses kaydında ne diyor?

Reklam
Reklam

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu skandal ses kaydı ile sosyal medyanın gündeminde. Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özlem Erdoğdu, ses kayıtlarını sosyal medyada ifşa etti. Kayıtların gündeme gelmesi sonrasında sosyal medya ayağa kalkarken CHP'li Aykut Erdoğdu’nun partiden istifa etmesi istendi. Peki Aykut Erdoğdu ses kaydı olayı ne? Özge Erdoğdu ses kaydı ne diyor? Tuba Torun kimdir, CHP’de hangi görevde?

Özge Erdoğdu ses kaydı ne diyor?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu Geçtiğimiz günlerde CHP yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun ile dünya evine girmişti. Ancak Aykut Erdoğdu'nun 3 ay önce ayrıldığı eski eşi Özge Erdoğdu, Twitter hesabı açarak gündeme bomba gibi düşen paylaşımlarda bulundu. Özge Erdoğdu, 3 ay önce ayrıldığı Aykut Erdoğdu'nun Tuğba Torun ile ilişkisini öğrendikten hemen sonra aldığını söylediği ses kaydını Twitter hesabından paylaştı. Aykut Erdoğdu'nun kendisini Tuba Torun ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalıştığını belirten Özge Erdoğdu, Bu sırada Tuba Torun hakkında “50 kişi ile yatmış” ifadelerini kullandığını söyledi.
 

“Tuba Torun 50 kişi ile yatmış bir kız” dedi

Özge Erdoğdu söz konusu kayıtları sosyal medya hesabından paylaşırken, Aykut Erdoğdu'nun ifadeleri ise herkesi şaşkına çevirdi. Aykut Erdoğdu ses kayıtlarında şu anki eşi Tuba Torun için, "Bak dertleşmekse şuysa buysa Tuba hiçbir şey çekmedi tamam mı? Tuba 50 kişiyle birlikte olmuş bir kız. 4 senedir ehlinamus. Parasını da evini de her şeyini şey yaparak.... Harbiden babalık yaptım ben. Ben olmasam gidecekmiş evlenecekmiş de yuva kuracakmış... Ulan ben bin kere söyledim önüne biri çıkarsa git! Şimdi bana böyle hayvanmışım gibi davramıp…” diyor.
 

Kurultaya aldırmak için uğraştı

Aykut Erdoğdu ses kayıtlarının devamında ise Tuba Torun’u kurultayı aldırmak için çok uğraştığını belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 5 defa listeye alması için aradığını söylüyor. Kurultayda oy topladığını belirten Aykut Erdoğdu, “Çıktım bütün kurultay buna oy topladım kim yapar bunu be? Bu toplumda de ki bir tane namuslu adam bunu yapar. Sonuçta bunun hiçbir şeysi yok dedim. Bu girsin lan dedim biz bir şekilde hallederiz. Yaptığı iş mi yani?" diyor.
 

Aykut Erdoğdu özür diledi

Aykut Erdoğdu ses kaydı skandalı sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla yeni eşi Tuba Torun’dan özür diledi. Eşinin hastaneye kaldırıldığını belirten Erdoğdu, Yanında olmak için yola çıktığını söylerken eski eşinin sosyal medya paylaşımları ile ilgili olarak ise çocuğunu düşünerek bir şey söylemeyeceğini dile getirdi.
 

Aykut Erdoğdu istifa sesleri yükseldi

Aykut Erdoğdu skandal ses kaydı sonrasında sosyal medyada da istifa sesleri yükseldi. Sosyal medya kullanıcıları söz konusu kaydının yayılması sonrasında Aykut Erdoğdu'nun istifa etmesi gerektiğini savunuyor.