Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu evlendi! İşte nikahtan ilk kareler

TAKİP ET

Yıllar önce ekrana gelen ve yayınlandığı dönemin en sevilen dizileri arasında olan Kiraz Mevsimi'nin tatlı çifti Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun dizi aşkı gerçeğe dönüşmüş ve çift yıllardır birlikteliklerini sürdürmüştü. Büyük aşk mutlu sonla bitti ve Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu Almanya'da nikah masasına oturdu. 

Reklam
Reklam

Yıllar önce ekrana gelen ve yayınlandığı dönemin en sevilen dizileri arasında olan Kiraz Mevsimi’nin tatlı çifti Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun dizi aşkı gerçeğe dönüşmüş ve çift yıllardır birlikteliklerini sürdürmüştü. Büyük aşk mutlu sonla bitti ve Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu Almanya’da nikah masasına oturdu.  Geçtiğimiz ay nişanlanan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çifti hayatını birleştirdi. Ünlü çift, Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Almanya’da nikah masasına oturdu. Nikah sonrası ilk kareleri paylaşan ünlü çiftin mutlulukları yüzlerine yansırken Özge Gürel’in gelinlik tercihi de çok konuşuldu. Sosyal medyanın da gündemine oturan bu evlilikle ilgili ünlü çiftin hayranlarından yorum yağdı. İşte detaylar…

Evlendiler

Uzun süredir birliktelikleri devam eden Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, dünya evine girdi. Kiraz Mevsimi dizisinin Öykü ve Ayaz’ı Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, uzun süredir aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda nişanlanan ünlü çift Almanya’da nikah masasına oturdu.

İşte nikahtan ilk kareler;

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na Bağış

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun gündem olan nikahı Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Almanya’da kıyıldı. Ünlü çiftin nikah törenine aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Nikah hediyesi için de Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na bağış yaptıkları öğrenildi.

Özge Gürel’den Çok Konuşulan Gelinlik Tercihi

Ünlü çiftin nikah törenleri gündeme bomba gibi düşerken nikahın en çok konuşulan detayı ise Özge Gürel’in tercih ettiği gelinlik oldu. Gürel, Özlem Kaya imzalı bir elbise tercih ederken Serkan Çayaoğlu’nun tercihi ise Levon Kordonciyan tarafından tasarlanan takım elbise oldu.