Özge Ulusoy'dan babasına son veda

TAKİP ET

Ankara'da yaşadığı trafik kazası geçiren manken Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy hayatını kaybetti. Düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Reklam
Reklam

Oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un 73 yaşındaki babası emekli Albay Haydar Ulusoy Ankara’da bir trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Kaza dün saat 15.00’da Ankara’nı Çankaya ilçesinde bulunan Turan Güneş meydanında meydana geldi. Elif N. yönetiminde bulunan 06 DV 2053 plakalı bir cip Milli Savunma Bakanlığı Lojmanları önünde karşı tarafa geçmek isteyen emekli albay Haydar Ulusoy’a çarptı.

Hastanede hayatını kaybetti

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy’un babası emekli Albay Haydar Ulusoy’un babası olay yerinde ilk yardım ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen akşam saatlerinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cenaze töreni gerçekleşti

Emekli Albay Haydar Ulusoy’un cenaze töreni Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde düzenlendi. Haydar Ulusoy’un cenaze törenine eşi Armağan Ulusoy, kızları Nilay ve Özge Ulusoy da katıldı.

Özge Ulusoy derin bir üzüntü yaşarken “Böyle bir adamın kzıı olduğum için gurur duyuyorum, babamı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz, o bu dünyada yaşayan bir melekti. Birçok insana aş, ekmek verdi, koruyup kolladı. Bir kişiden bile beddua almadığına çok eminim.” sözlerini kullandı.