Özgül Özel'den flaş iddia! Cumhurbaşkanı Erdoğan maaşına yüzde 40,4 zam istedi

TAKİP ET

CHP grup başkanvekili Özgür Özal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis Başkanlığı'na sunduğu ek Bütçe ile kendi maaşına %40,4 oranında zam istediğini öne sürdü.

Reklam
Reklam

CHP grup başkanvekili Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis Başkanlığı'na sunduğu ek Bütçe ile kendi maaşına %40,4 oranında ek zam istediğini iddia etti. Özgür Özel, talebin TBMM tarafından kabul edilmesi halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maaşının 141 bin 453 TL olacağını belirtti.
 

Ek bütçe ile zam talebi


Twitter hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yapan CHP grup başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi imzası ile Meclis Başkanlığı'na ek bütçe sunduğunu öne sürdü. Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son olarak ocakta zam gelen maaşına %40,4 oranında zam istediğini iddia etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik iddialarına devam eden Özgür Özel, cumhurbaşkanının etkileyen ekonomik kriz Asgari ücretli çalışanı etkilemiyor mu diye sordu.