Panyonda cinayetle biten kavga! Zonguldak'ta pavyon sahibini öldürdü!

TAKİP ET

Zonguldak Gökçebey ilçesindeki mekan sahibi Muhammet Bozkurt, Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni'deki pavyon sahibi Tolga Korkmaz'ı pompolı tüfekle öldürdü.

Reklam
Reklam

Zonguldak ilinde, bu sabaha karşı saatlerde meydana gelen olayda bir kişi yaralandı ve bir kişi öldürüldü. Alınan bilgilere göre, olay sabaha karşı saatlerde Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde gerçekleşti.

Müzikhol, pavyon adı da verilen mekanda meydana gelen olayda bir kişi yaralanırken bir kişi öldürüldü. Ortaya atılan iddialara göre 44 yaşındaki L.A. iş yeri sahibi Tolga Korkmaz ve müzikholde çalışan 35 yaşındaki O.P. arasında bir sebepten tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada L.A. elindeki tabancayla işyeri sahibine ve garsona ateş etmek istedi, fakat o an silah tutukluk yaptı.

Silahın tutukluk yapmasının ardından 30 yaşındaki M.B. pompalı tüfekle ateş etti ve iş yeri sahibi Tolga Korkmaz ile mekan çalışanı O.P’yi yaraladı. Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tolga Korkmaz yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırılan mekan çalışanı O.P ise tedavi altına alındı. Kendisi yaralı olarak halen tedavi görmekte. Olayın ardından kayıplara karışan saldırgan M.B için yakalama çalışmaları ise ekipler tarafından başlatıldı.

Pompalı tüfekle ateş açılmasına neden olan tartışmanın sebebiyse henüz bilinmiyor.