Para lazım olan vatandaşın yardımına Burganbank koştu! 90 gün boyunca ödeme yapmadan 10.000 TL alabilirsiniz

TAKİP ET

Bankalar içinde bulunduğumuz zor durumda vatandaşların imdadına yetişiyor. Bu anlamda nakit para ihtiyacı olanlar için 10.000 TL hesaplara yatıyor. İşte Burganbank kampanya detayları

Reklam
Reklam

Para lazım olan vatandaşın yardımına Burganbank koştu! 90 gün boyunca ödeme yapmadan 10.000 TL alabilirsiniz. Bankacılık sektörünün dijitalleşmesi ile birlikte sunmuş bulunduğu faydalar bilhassa de koronavirüsü pandemisi devresi içinde çok daha süregelen bir şekilde kullanılmaya başlandı. Burganbank, acil para lüzumu olan yurttaşların şubeye dahi gitmelerine lüzum kalmadan hemen kredi kullanabilecekleri direkt kredi kampanyası tüketicilerin hizmetine sundu.

Yapı Kredi Bankası 44.000 TL ödeme yapacağını duyurdu! Başvuru yapanlar şimdi alıyor, Ağustos'ta ödüyor


Halkbank'tan 15.000 TL krediniz hazır! Hemen başvurun paranızı alın!


Müjdeler üst üste geldi! Devletten kredi değil ödünç para yardımı! 10.000 TL anında alabilirsiniz!




 

Burganbank hemen direk kredi kampanyası detayları


Ülkemizde en mühim bankacılık kuruluşları arasında yer alan Burganbank, 2022 yılı içinde sadece kredi kullanmak yönünden şubeye gitmek mecburiyetinde kalmadan kredi almanızı sağlıyor. 

Burganbank doğrultusundan yalnızca Burganbank mobil ile Burganbank internet şubesi biçiminde hizmet kanallarını özel bir şekilde günün her saatinde başvuru ve işlemlerinizi yaparsınız. 

Burganbank dijital krediye başvuru işlemleri gerçekleştirildiğinde yalnızca birkaç dakika içinde değerlendirme tamamlanacak ve onay verdiği kredi hemen hesaba aktarılacak. Böylelikle kredi kullanmak yönünden şubeye gitmeye dahi lüzum olmadan oturduğunuz yerden Burganbank doğrultusundan yayılan tüketici kredisi kampanyasına katılım sağlayarak dilediğiniz parayı alabilirsiniz.
 

90 gün boyunca ödeme yapmadan 10.000 TL