Paralar bugün hesaba geçiyor ATM'den çekebilirsiniz! 13,5 milyon emekliye can suyu olacak 4750 TL ek ödeme az önce onaylandı! Resmi açıklama geldi

TAKİP ET

Cefakar emeklilerin yüzünü güldürecek ek ödeme haberi az önce onaylandı. Resmi açıklamada yapıldığı artık emekliler resmen rahat nefes almaya başlayacak. Ramazan Bayramı ikramiyesi nedeni ile Kırgın olan emeklilerin hesabına 4750 TL ek ödeme yatacak. Paralar sabah saatlerinden itibaren yatmaya başladı hemen ATM'den çekebilirsiniz.

Reklam
Reklam

13,5 milyon emekli ekonomik krizin pençesinde adeta inim inim inliyor. Bu konuda tüm umutlar Bayram ikramiyesine çevrilmişti ancak oradan da müjdeli haber gelmeyince emekli vatandaşlar küstü. Fakat emekli vatandaşların yüzünü güldürecek yeni haberlerde gelmeye başladı. Az önce resmi açıklama yapıldı emekliye ek ödeme imkanı doğdu. Üstelik paralar bugünden itibaren banka hesaplarına yatmaya başladı. Yani ATM'den hemen ek ödemeyi almak mümkün. Üstelik ödemelerden tüm emekliler faydalanabiliyor. Yani SSK, bağ-kur ya da emekli sandığı emeklisi olmak fark etmiyor. Yeni emekliler de bu ödemeleri alabiliyor. Üstelik tek bir koşullar o da sadece başvuru yapmak. Karşılıksız ve geri ödemesiz 4750 TL maaşa ek olarak hesaba geçiyor ve anında ATM'den çekmek mümkün oluyor. Emekliye ek ödeme ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında…
 

Paralar bugün hesaba geçiyor ATM'den çekebilirsiniz! 13,5 milyon emekliye can suyu olacak 4750 TL ek ödeme az önce onaylandı! Resmi açıklama geldi!


Milyonlarca emekli vatandaşı ekonomik krizin pençesinden kurtaracak aynı zamanda rahat bir nefes almasını sağlayacak güzel haber Garanti BBVA tarafından Az önce verildi. Bankanın resmi internet sitesi ve resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre emekli vatandaşlara maaşa ek olarak tam 4750 TL nakit ödeme yapılacak. Garanti Bankası Kurban Bayramı öncesinde emeklileri bir nebze de olsa rahatlatmak için bu adımı attı. Başvuru yapan emekliler anında ödemelerden yararlanma imkanı bulurken aynı zamanda Kurban bayramında çifte bayram yapma şansına da sahip olacak. Temmuz ayında emekli vatandaşların maaşına zam gelecek. Bunun üzerine bayram ikramiyesi de eklenince En azından emekliler kurban bayramını rahat geçirme şansı elde edecek. Peki Garanti Bankası emekli promosyon şartları nelerdir? Garanti Bankası emekli promosyon başvurusu nasıl ve nereden yapılır?


 

Garanti Bankası'ndan emekliye 2750 TL nakit promosyon


Türkiye'nin en köklü bankalarından olan Garanti BBVA emekli müşterilerine 2.750 liraya varan nakit promosyon imkanı sağlıyor. Bankadan yapılan son duyuruda emekli vatandaşların yapması gereken tek şeyin maaşını taşımak olduğu bildirildi. yani emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan ve 3 yıl boyunca kalma sözü veren emekliler anında 2750 TL nakit promosyon fırsatından faydalanabilecek. Bunun yanında bir yakınını bankaya getiren emeklilere ekstra nakit ödül de verilecek. Yani yakınınızı ya da emekli Arkadaşlarınızı Garanti Bankası'na gelmeye ikna ederseniz nakit ödül imkanından da faydalanabilirsiniz. Nakit ödül 10 kişi ile sınırlı tutuldu.


 

Avantajlı kredi kartı ve kredi imkanları


Garanti BBVA, Nakit promosyon imkanı ile emeklilere güzellik yaparken aynı zamanda avantajlı kredi ve kredi kartı kullanımı imkanları da sağlıyor. Garanti Bankası'ndan maaş alan tüm emekliler maaş aldığı TL hesabında Garanti mobil ve Garanti İnternet Şubesi üzerinden yapacağı havale ve EFT işlemleri için herhangi bir ücret ödemiyor. Hafta içi saat 16.00’ya kadar geçerli olan bu fırsat birçok emeklinin havale ve EFT masrafından kurtulmasını sağlıyor. Bunun yanında emekli vatandaşlar uygun faiz oranı ile kredi kullanma şansına da sahip oluyor. Üstelik emeklilere özel daha uzun vadeli kredi seçenekleri ve daha yüksek limitli kredilerde sağlanıyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret ederek emekli promosyon kampanyası ile ilgili Tüm detayları öğrenebilirsiniz.