Paris Hilton, görkemli bir törenle dünya evine girdi

TAKİP ET

Paris Hilton, görkemli bir törenle Carter Reum ile evlendi. Bu görkemli düğüne şov dünyasından birçok isim katıldı.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü Paris Hilton 9 ay süren nişanlılığın ve birçok mekan değişikliğinin ardından yazar Carter Reum ile görkemli bir düğünle evlendi.
Gerçekleştirilen bu görkemli düğüne Kim Kardashian, Paula Abdul, Bebe Rexha, Ashley Benson, Emma Roberts, Meghan Trainor, Nicole Richie ve Nicky Hilton Rothschild gibi birçok yıldız katıldı. 

Vogue'a göre birçok mekân değişikliğinin yapılığı düğün son bir karar ile bir dönem Hilton'un dedesinin sahibi olduğu California'daki Bel Air Malikesi'nin arazisinde yapıldı. 
Hilton, Oscar de la Renta'dan Fernando Garcia ve Laura Kim'in tasarladığı bir gelinlik giydi. Hilton, törene yürürken Kim Petras'ın "Can't Help Falling in Love" kendisine eşlik etti.
Paris Hilton’un oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu görülürken, düğünü ile ilgili hislerini şu cümleler ile aktardı.’Kalbim çarpıyordu çünkü zamanının geldiğini biliyordum. Kapılar açılırken titriyordum. Bu hayatımın en büyük anlarından biri olacaktı. Sahneye doğru attığım ilk iki adımı çok net hatırlıyorum. Sevdiklerimin ve en yakın dostlarımın yüzlerini gördüm, herkesin gözü üzerimdeydi. Hiç kendimi bu kadar bir prenses gibi hissetmemiştim. Sonra Carter'ın yakışıklı yüzünü gördüm. Onu ilk gördüğüm andan bile daha duygusaldı. Kendimi tutmak zorunda kaldım, kayıtlarda ağladığım görünsün istemedim. Saf sihirdi’.

paris hilton evlendi görkemli düğün