Park halindeki araçları çarpa çarpa gitti

TAKİP ET

Ümraniye'de aşırı hız yapan bir kişinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle aracı park halindeki üç araca çarptı. 1 kişinin yaralandığı kazada olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Reklam
Reklam

İstanbul Ümraniye’da gerçekleşen kazada edinilen bilgilere göre dün öğle saatlerinde Ümraniye Tavukçuyolu Caddesi aşırı hızla ilerleyen BMW marka araç, sürücüsünün bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle yol üzerinde park halinde olan araçlara çarptı. Bir galeriye ait olan araçlarda hasar oluşurken, araç sürücüsü hafif yaralandı. Öte yandan kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlatırken, sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücüyü hastaneye kaldırdı. Yaşanan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

“Gençler üç araca çarpmış”
Olaya şahit olan çevre esnaflarından Doğan Bal, “İçeride çalışıyorduk, bir ses geldi. Gençler park halindeki üç araca çarpmış. Gençlerden biri yaralıydı. Ambulans geldi götürdü. Bu hız konularında dikkatli olmak gerekiyor. Burada ölümlü bir kaza da olabilirdi” diye konuştu.

 

Ümraniye Kaza