Parkta otururken hiç tanımadığı kişi tarafından satırla öldürüldü

TAKİP ET

Geçtiğimiz ay Zeytinburnu'nda yaşanan ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran Başak Cengiz cinayetinin bir benzeri daha yaşandı. Merkez Efendi Mahallesi'nde bulunan parkta oturan Murat Keskinbıçkı isimli bir kişi, hiç tanımadığı İsmail A. tarafından başında satırla vurularak öldürüldü.

Reklam
Reklam

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde 27 Aralık günü, samuray kılıcı ile öldürülen Başak Cengiz cinayetinin aynısı işlendi. Merkez Efendi mahallesinde bulunan bir parkta oturan Murat Keskinbıçkı isimli bir kişi saat 05.30 sularında daha önceden hiç tanımadığı İsmail A. isimli bir kişi tarafından satırla başına vurularak öldürüldü. Keskinbıçkı cinayeti ile ilgili bir soruşturma başlatan Cinayet Büro Ekipleri şüpheli şahsın kimliğinin belirlenmesi için çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Konuyla ilgili başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Asayiş Şubeye bağlı ekipler kimliği tespit edilen İsmail A.’yı bulunduğu yerde yakalayarak gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen şüpheli şahıs emniyette olan işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma dosyası devam ediyor.



 

Zeytinburnu başak cengiz cinayeti cinayet satırlı saldırı Murat Keskinbıçkı