Partilerin bayramlaşma programı! Hangi partiler birbiriyle bayramlaşmayacak? Zafer Partisi detayI

TAKİP ET

Kurban Bayramı'na sayılı saatler kalırken gözler siyasi partilerin bayramlaşma programına çevrildi. Bugün Kurban Bayramı'nın bir gün öncesi olan Arife gününde siyasi partilerin bayramlaşma programı açıklandı. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşacak olan partilerden 3-4 kişiden oluşan heyetler birbirlerine bayram ziyaretinde bulunacak.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramı’na sayılı saatler kalırken gözler siyasi partilerin bayramlaşma programına çevrildi. Bugün Kurban Bayramı’nın bir gün öncesi olan Arife gününde siyasi partilerin bayramlaşma programı açıklandı. Kurban Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşacak olan partilerden 3-4 kişiden oluşan heyetler birbirlerine bayram ziyaretinde bulunacak. Kurban Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşacak olan partilerin programı belli oldu. Hangi parti birbiriyle bayramlaşacak, hangi parti birbiriyle bayramlaşmayacak tüm detaylarıyla belli olurken Zafer Partisi detayı sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti bayramlaşma programı nasıl? Hangi partiler birbiriyle bayramlaşmayacak? İşte tüm merak edilenler…

Zafer Partisi Detayı

9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı, 12 Temmuz 2022 Salı gününe kadar devam edecek. Kurban Bayramı’na sayılı saatler kalırken siyasi partilerin bayram programları da belli oldu. Hangi partiler birbiriyle bayramlaşacak, hangi partiler birbiriyle bayramlaşmayacak merak edilirken partilerin bayramlaşma programları açıklandı. Parti heyetleri, Kurban Bayramı’nın ikinci günü yüz yüze yapılacak olan ziyaretlerle bayramlaşacak. Partilerin ziyaret listelerinde ise en dikkat çeken detay Zafer Partisi oldu. AK Parti; HDP, Gelecek Partisi, DEVA ve Zafer Partisi’yle bayramlaşmayacak. CHP ise 17 partiyle bayramlaşacak. Zafer Partisi ise CHP’nin bayramlaşmayacağı partiler arasında yer alıyor. 

AK Parti’nin Bayramlaşacağı Partiler; MHP, CHP, HÜDAPAR, BBP, Saadet Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti, Anavatan Partisi, Vatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi

CHP’nin Bayramlaşacağı Partiler; Vatan Partisi, DSP, HDP, DP, İYİ Parti, MHP, Saadet Partisi, Anavatan Partisi, DEVA, Gelecek Partisi, Genç Parti, BTP, Yeniden Refah Partisi,  TDP ve Memleket Partisi.

MHP’nin Bayramlaşacağı Partiler; AK Parti, Yeniden Refah Partisi, DSP, CHP, Saadet Partisi ve Memleket Partisi.

İYİ Parti’nin Bayramlaşacağı Partiler; AK Parti, Saadet Partisi, CHP, Gelecek Partisi, DSP, Milli Yol Partisi, HÜDAPAR, TDP, Anavatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, DEVA, BTP, Merkez Parti, Genç Parti ve Memleket Partisi.