Pascal Nouma hayranını darp edip parmağını kırdı

TAKİP ET

Beşiktaş'ın unutulmaz eski futbolcusu Pascal Nouma şu sıralar Aşkın Saati: 1903 adlı filmde rol alıyor. Ancak Pascal Nouma film setinde olaylı bir haberle gündeme geldi. Eski futbolcu kendisi ile fotoğraf çektiren hayranını darp ederek parmağını kırdı.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından olan Pascal Nouma Birgül rol aldığı Aşkın Saati: 1903 filminin setinde bir dizi olay yaşadı. Futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye'de yaşamaya devam eden Fransız futbolcu, sinema setinde kavga etti.

Hayranını darp edip parmağını kırdı

Sarıyer'de çekimleri yapılan film setinde bir grup taraftar Pascal Nouma ile hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Hayranlarını kırmayan Pascal Nouma fotoğraf için poz verirken bir taraftarın poz verdikleri sırada Galatasaray'ın şampiyonluğunu simgeleyen Yıldız sayısını belirterek 4 işareti yapmasıyla çileden çıktı.

Pascal Nouma o hareketi görünce çılgına dönerken bir anda hayranını yumruklama ya başladı. Set çalışanları araya girdi ancak Fransız futbolcu güçlükle sakinleştirildi. Darp edilen kişinin parmağının kırıldığı öğrenilirken rapor alarak şikayetçi olduğu da ortaya çıktı.