Patates kızartması yaparken yanarak can verdi

TAKİP ET

Bolu'dan korkunç bir kadar geldi. Kahvaltı için patates kızartması yapan 68 yaşındaki kadın elbisesinin ocağın alevi ile tutuşması üzerine yanarak can verdi. Bir anda tüm vücudunu saran alevlerden kurtulamayan kadının tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bolu'da 68 yaşındaki Epilepsi hastası kadın yemek yaptığı sırada tavadaki kızgın yağın üzerine sıçraması ve elbisesinin Alev alması sonucunda yanarak hayatını kaybetti.

Patates kızartması yaparken yangın çıktı

Alınan bilgiye göre 68 yaşındaki Epilepsi hastası Şükran Emre, Tüpün üzerine koyduğu tavada patates kızartması yaptığı sırada kızgın yağlar üzerine sıçradı. Talihsiz kadının elbisesi rüyanda alev alırken kısa sürede alevler tüm vücudunu sardı. Alevlerden kurtulamayan kadın sürünerek dışarıya çıkmaya çalıştı ancak çok geç kaldı. Kadının çığlıkları üzerine Sokak üzerinde bulunan esnaflar su bidonları ile alevleri söndürdü.

Hayatını kaybetti

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen Şükran Emre hayatını kaybetti. Talihsiz kadının cenazesi Aktaş Camii'nde kılınan cenaze Namazı sonrasında toprağa verildi