Patron Gibi (Like a Boss) filmi konusu ve fragmanı

TAKİP ET

Danielle Sanchez-Witsel'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Patron Gibi filmi konusu ve fragmanı film severlerin gündemini meşgul ediyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Dostluk, takım dayanışması, enerji gibi temaların bir arada olduğu yapımlar geçmişte her zaman beğeni kazanmasını bilmiştir. Geçtiğimiz sene vizyona giren Patron Gibi (Like a Boss) filminde de bu temaları ve daha fazlasını görmek mümkün. Film severlerin gündemini bir süredir meşgul eden Patron Gibi filminin konusu ve fragmanı arama motorlarında en çok aratılan konulardan birisi olarak öne çıkıyor.
Patron Gibi Filmi Konusu Nedir?
Çocukluktan bu yana arkadaş olan ve artık 30’lu yaşlarda olan Mel ve Mia ikilisi bu birlikteliğin ömür boyu süreceği konusunda oldukça emindir. Evli olan bu iki yetişkin kadın dostluk ve sadakat duygularının verdiği hislerle birlikte çalışarak yıllardır emek verdikleri bir projeyi başarmak üzeredir. Tıpkı Aslan Kral animasyonundaki Hakuna Matata (Tasasız bir hayat) sloganıyla hayatlarına tüm hızıyla devam eden ikilinin iyi günleri projelerinin ta kendisi olan şirketin batmanın eşiğine gelmesiyle bir anda tersine dönecektir. Fakat bir güzellik devi işleten Claire Luna’nın olaya el atmasıyla ikili bir kez daha yaşadıklarını ucuz atlatacaktır. Fakat ikilinin bilmediği şey ise Luna’nın şirketi onların rahatlaması için değil kendi üzerine geçirmesi için kurtardığıdır.
Patron Gibi Filmi Oyuncuları Kimler?
Yemek alanında meze olarak nitelendirilebilecek Patron Gibi filmi IMDb’den de 5,5 puan alarak ortalama bir film olduğunu göstermektedir. İşte filmde yer alan oyuncular ve karakterleri:
Tiffany Haddish – Mia Carter
Rose Byrne – Mel Paige
Salma Hayek – Claire Luna
Karan Soni – Josh Tinker
Jacob Latimore – Harry
Billy Porter – Barrett
Jimmy O. Yang – Ron
Ryan Hansen – Greg
Jennifer Coolidge – Sydney
 

Patron Gibi film Patron Gibi filmi konusu ve fragmanı