Pazar Sürprizi sunucusu kim? Buse İskenderoğlu kim, kaç yaşında?

TAKİP ET

Yönetmenliğini Gürsel Selçuk'un üstlendiği program her hafta Pazar günü ekranlara geliyor. Çeşitli haberler ve röportajlar ile dikkat çeken program bir yeniliğe giderek sunucusunu değiştirdi. Yapılan yenilikle birlikte başarılı programın yeni sunucusu Buse İskenderoğlu oldu.

Buse İskenderoğlu kim?
1997 Yalova doğumlu olan Buse İskenderoğlu şuan 24 yaşında. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu olan güzel sunucunun modellik geçmişi var. 2016'da Miss Turkey yarışmasında birinci olan İskenderoğlu ayrıca Dünya Güzellik Yarışması Miss WORLD'de de ülkemizi temsil etme fırsatı bulmuştur. 1.81 cm boyundaki İskenderoğlu modellik kariyerini halen devam ettiriyor. 

Buse İskenderoğlu sosyal medya hesabı
Bugünlerde sunuculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Buse İskenderoğlu'nun sosyal medya hesapları da birçok kişi tarafından merak ediliyor. Sosyal medya hesabında gerek özel hayatı gerek iş hayatıyla ilgili sık sık paylaşım yapan yapan İskenderoğlu'nun Instagram hesabında 369 gönderi ve 117 bin takipçisi bulunuyor. İskenderoğlu'nun resmi Instagram hesabı @buseiskenderoglu'dur.
Buse İskenderoğlu'nun sevgilisi var mı, bekar mı?
Güzel sunucu özel hayatıyla ilgili gündeme gelmeyi tercih etmediği için şuan hayatında birinin olup olmadığı bilinmiyor. Ancak İskenderoğlu bir zamanlar Oğulcan Engin'le birliktelik yaşıyordu fakat ikili anlaşamadıkları için 2019 yılında yollarını ayırma kararı almıştı.

buse iskenderoğlu kim buse iskenderoğlu sosyal medya hesabı