Peaky Blinders yeni sezon ne zaman çıkacak? Peaky Blinders 6.sezon ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

İzlenme rekorları kıran Peaky Blinders dizisinin yeni sezonu ne zaman çıkacak merak konusu olurken, dizinin yönetmeni Peaky Blinders 6.sezonun ne zaman yayınlanacağına dair açıklamada bulundu.

Reklam
Reklam

Dünyada büyük bir izleyici kitlesi bulunan İngiliz yapımı Peaky Blinders dizisi, yeni sezonu için merak sürüyor. 5.sezonun üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen yeni sezonunun yayınlanmaması hayranlarını endişelendirdi. 

Peaky Blinders 6.sezon ne zaman yayınlanacak?
İlk sezonu 30 Eylül 2014 tarihinde yayınlanan Peaky Blinders dizisi, yıllar içinde büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. Peaky Blinders’ın 5.sezonu BBC One’da 25 Ağustos 2019’da, Netflix’te ise 4 Ekim 2019’da yayınlanmıştı. Aradan uzun süre geçmesine rağmen hâlâ dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli olmadı. 
Peaky Blinders’ın yönetmeni Anthony Byrne, dizinin 6.sezonuna ilişkin bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:
‘’Normal şartlar altında 2020’nin son aylarında çekime başlar, 2021’in ilk aylarında yeni sezonu yayınlardık. Ancak pandemi nedeniyle her şeyi bir yıl ertelemek zorunda kaldık’’ dedi.

Peaky Blinders dizisinin konusu nedir?
Dizide, 1.Dünya Savaşı sonrasınra Birmingham, İngiltere’de faaliyet gösteren ‘’Peaky Blinders’’ adlı çete ve çevresinde gelişen olaylar anlatılıyor. Dizinin yapımcılığını Caryn Mandabach ve Tiger Aspect üstlenirken, senaryosunu ise Steven Knight kaleme alıyor. 
 

peaky blinders yeni sezon ne zaman peaky blinders 6.sezon