Pelin Hürman skandal cin çıkarma görüntüleri ile ilgili açıklama yaptı

TAKİP ET

Sözde metafizik uzmanı olan ve Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV ekranlarında her açıdan programına katılarak cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman sosyal medyadan tepki çekmişti. Günlerdir sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olan cin çıkarma seansına ilişkin elim Hürman'dan açıklama geldi.

Reklam
Reklam

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Sercan Kahveci'nin sunduğu her açıdan adlı YouTube programına konuk olan Pelin Hürman canlı yayında cin çıkarma seansı yapmıştı. Sözde metafizik uzmanı olan ve canlı yayında ilginç dakikalara imza atan Pelin Hürman sosyal medyanın da gündemine oturdu. Canlı yayında cin çıkarma seansı yapan ve özellikle de donat donat donat sözleri ile gündemden düşmeyen Pelin Hürman tepkilere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Böyle şeylere karşıyım

Sosyal medya hesabından çektiği bir video ile tepkilere cevap veren Pelin Hürman, Yaptığı şeyin cin çıkarma seansı değil davet olduğunu iddia etti. Pelin Hürman açıklamasında, “Böyle şeylere karşıyım” ifadelerini kullandı.

Eleştirenlere ''Allahsız, kitapsız!'' dedi

Cin çıkarma olarak değil de davet olarak değerlendirdiği uygulaması ile ilgili konuşan Pelin Hürman, Yıllar Boyunca psikiyatriler dolaştıktan sonra birçok ilaç kullanıp sorunlarına çözüm bulamayanlara böyle uygulamalar yaptığını iddia etti. Pelin Hürman çektiği videoda sözlerinin arkasında olduğunu belirterek sosyal medya üzerinden kendisine eleştiride bulunanlara ise “Allahsız kitapsız” dedi.