PEN15 dizisinin konusu nedir? Hulu- PEN15 dizisinin yorumu

TAKİP ET

PEN15 dizisinde ana karakterleri kim canlandırmaktadır? Diziye dair yapılan yorumlar nelerdir? IMDb puanı ve dizi fragmanı gibi ayrıntıları sizler için haberimizde derledik...

Reklam
Reklam

2019 yılında Hulu aracılığı ile dünyamıza katılan bir dizi olan PEN15 kendi ayakları üzerinde duran kadını konseptine alıyor. Bu ise dizinin dikkat çeken noktalarından biri. Bu noktalar haricinde ise dizinin itici bulunan noktaları da mevcut. Bu yüzden diziye olumlu ya da olumsuz yorum yapma konusunda kararsız kaldığımı ifade etmem gerekir. 

Farklı popüler olan platformlar haricinde Hulu gibi bir platformda olması da farklı bir özellik katmakta diziye. Genel itibari ile izleyiciye sunulan ergenlik melodramlarında olan anlatım en azından bu dizi için geride kalıyor ve dizi bu konuyu daha farklı bir açıdan ele alarak işliyor. 

PEN15 dizi yorumu

Anna Kone (Anna Konkle) ve Maya Ishii-Peters (Maya Erskine),  karakterleri 7.sınıfa başlayacak olan ana karakterlerdir. Sınıf geçmenin verdiği heyecan ergenlik dönemine de girmekte olan bu gençler birbirleri ile çok yakın arkadaşlardır. İki genç kız yaşadıkları bütün duyguları birlikte yaşamaktadırlar. Oldukça iyi anlaşmakta ve yan yana olduklarında da kendilerini mutlu hissetmektedirler. Ancak çevrelerinden o yaş grubu için olan akran zorbalığına maruz kalmakta ve bu yüzden de özgüvenlerinde bir takım problemler meydana gelmektedir. 

Hikaye temel olarak aile, dostluk gibi kavramları işliyor olsa da gençlik kavramını oldukça iyi derecede ele almaktadır. Dizinin kurulduğu tema yeterli ve dikkat çekici olsa da yine bazı eksik hissettiren noktalar var diyebiliriz. Dizide olan cinsellik teması beklenmedik hamleler sunuyor olsa da yine de dizinin pek yeterli olduğunu söylemek mümkün değildir. 

IMDb: 8,0 

PEN15 dizi kadrosu 

Maya Erskine – Maya Ishii-Peters
Anna Konkle – Anna Kone
Melora Walters – Kathy Kone
Mutsuko Erskine – Yuki Ishii-Peters
Taylor Nichols – Curtis Kone
Taj Cross – Sam
Dylan Gage – Gabe
Tony Espinosa – Jafeer
Anna Pniowsky – Heather ve diğer.

hulu pen15 dizi yorumu