Pendik'te yol verme kavgası

TAKİP ET

Pendik'te yol verme kavgası sebebiyle iki kişi cadde üzerinde birbirine girdi. Silahların çekildiği kavgada kişilerden biri eline aldığı silahın kabzasıyla karşısındakinin kafasına vururken, kişilerden diğeri ise yerden aldığı blok beton ile karşısındakine saldırmaya çalıştı.

Reklam
Reklam

Pendik'te gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre sokak üzerinde araçlarıyla karşı karşıya gelen iki sürücü arasında yol verme sebebiyle tartışması çıktı. Olayın ilerlemesiyle tartışma kavgaya dönerken araçlarından inen şahıslar sokak ortasında birbirine girdi.
Kavga eden şahıslardan biri eline aldığı silahın kabzası ile karşısındakinin kafasına vurdu. Diğer şahıs ise yerden aldığı blok beton ile karşısındakine saldırmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırtmak içim olaya müdahalede bulundular. Taraflar, çevredekilerin de çabasıyla kavgayı sonlandırarak olay yerinden ayrıldı.

Öte yandan yol verme nedeniyle tartışan iki kişinin birbirlerine silahla ve blok beton ile saldırdığı anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
 

Pendik Kavga Yol verme