Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer evlilik yolunda ilk adımı attı!

TAKİP ET

Perihan Savaş'ın oğlu Zafer Savaş, evlilik yolunda ilk adımı attı. Geçtiğimiz Kasım ayında sevgilisi Melis Ketenci'ye evlilik teklifi eden Zafer Savaş, nişanlandı. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz Kasım ayında sevgilisi Melis Ketenci’ye evlilik teklifi eden Zafer Savaş, nişanlandı. 28 Mayıs akşamı nişanlanan çiftin düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nişan görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Perihan Savaş’ın 1995 yılında  vefat eden eşi Yılmaz Zafer’den olan oğlu Savaş Zafer, önce ki sene Eylül ayında üniversiteden mezun oldu. Savaş Zafer’in,  mezuniyet töreninde annesi Perihan Savaş ve ablası Zübeyde Melek Akkaş yanında olmuştu. Üniversite mezuniyetinde yaşadıkları mutluluklarını sosyal medya hesaplarında sevenleri ile paylaşmışlardı. Şimdi ‘ İyilik’ isimli dizide oynayan Perihan Savaş, oğlunun mezuniyet fotoğrafını “ Nihayet mezun olduk aslan parçam” notu ile sosyal medyasında paylaşmıştı.
 

Ablaya teşekkür


Sosyal medya hesabından mezuniyetine dair paylaşım yapan Savaş Zafer, ablasına teşekkür ederek, “ Senin yüzünden bitirdim, bak sayende demiyorum” notu ile fotoğraf karesini paylaştı.
 

Fanusun içinde teklif


Perihan Savaş ve Yılmaz Zafer’in oğlu olan Savaş Zafer, evlilik yolunda ilk adımı geçtiğimiz Kasım ayında atmıştı. Uzun zamandır beraber olduğu dijital içerik üreticisi olan sevgilisi Melis Ketenci’ye Kasım ayında evlilik teklif etmişti.
Perihan Savaş, oğlunun bir kar küresi içinde sevgilisine evlenme teklifi ettiği anları sosyal medya hesabından, “ Bir kar küresiyle başlayan aşk mutlu sona ilerliyor. Ailemize hoş geldin kızım” notu ile paylaşmıştı.
Nişantaşı’nda geçtiğimiz aylarda alışverişe çıkan genç çifte, Perihan Savaş ve dünürü Şule Ketenci’de eşik etmişti. Alışveriş sırasında gazetecilere poz verirken Savaş Zafer, “Düğün tarihimiz henüz belli değil” açıklamasında bulunmuştu.
 

İlk adımı attılar


Uzun zamandır beraber olan Savaş Zafer ve Melis Ketenci evlilik teklifinin ardından, 28 Mayıs akşamı evliliğe giden yolda ilk adımı atarak nişanlandılar. Yakın dostları ve aileleri arasında nişan töreni yapan genç çiftin mutlu anları sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.
Perihan Savaş, oğlunun bu mutlu gününden kareyi, "Maşallah çocuklarıma" notunu ekleyerek paylaştı.