Pes ki ne pes! Survivor 2022 reytinglerde nal toplayınca Acun Ilıcalı eşeği sağlam kazığa bağladı! Survivor 2023'ün ilk yarışmacısı nefes kesti

TAKİP ET

Survivor 2021 ve Survivor 2022 All-Star'dan bir türlü beklediği reyting verimini alamayan Acun Ilıcalı Survivor 2023 için kolları sıvadı ve akıllara zarar o ismi ilk yarışmacı olarak belirledi.

Reklam
Reklam

Pes ki ne pes! Survivor 2022 reytinglerde nal toplayınca Acun Ilıcalı eşeği sağlam kazığa bağladı! Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı nefes kesti... Survivor hem TV 8’in hem de Acun Ilıcalı’nın göz bebeği. Dünyanın en zor yarışması mottosuyla yapılan ve izleyici karşısına çıkan Survivor, Türkiye için bir ekran klasiği haline geldi. Bunun nedeni ise Acun Ilıcalı’nın Survivor’a özel önem vermesi. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya’nın, yapımı için varını yoğunu ortaya döktüğü Survivor ne yazık bir süredir beklenen verimi veremiyor.



SURVIVOR 2020’DEN SONRA YOKLARI OYNUYOR

2008 yılından itibaren önce Star TV sonra Show TV ve Acun Ilıcalı’nın TV 8’i satın almasının ardından TV 8 ‘de yayınlanan Survivor, şu sıralar Survivor 2022 All-Star olarak karşımıza çıkıyor. Çok dikkat çeken sezonları olsa da Survivor tarihinin en çok izlenen sezonu Survivor 2020 oldu. Koronavirüs pandemisinin patlak verdiği dönem yayınlanan Survivor 2020, kimsenin evlerinden çıkamaması nedeniyle çok izlenmiş ve tüm Survivorlar arasında en çok izlenen yıl olarak tarihe geçmişti. Cemal Can Canseven’in şampiyon olarak kapadığı Survivor 2020 sezonu Barış Murat Yağcı, Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Aycan Yanaç, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Elif Gören Yıldırım, Berkan Karabulut gibi, daha önceden tanıdığımız ya da tanımadığımız pek çok ismi hayatlarımıza sokmuş, kimilerinin de yıldızını parlatmıştı. Bu şaşalı sezon sonrası işler hiç beklendiği gibi olmadı.

Survivor 2020 sonrası büyük bir beklentiyle yayın hayatına başlayan Survivor 2021 adeta bir fiyaskoydu. Reytinglerde bir türlü bekleneni veremeyn Survivor 2021 sezonunun henüz başlarında Acun Ilıcalı düğmeye basmış ve Survivor 2022 All-Star’ın ilk duyurularını yapmıştı. Survivor 2022 All-Star şimdilerde TV 8 ekranlarında yayınlanıyor ancak onun da akıbeti Survivor 2021 gibi oldu. Haliyle Acun Ilıcalı yine olaya el attı. Acun Ilıcalı bu kez eşeği sağlam kazığa başlayacak. Bu yüzden Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı bile belli oldu.

İŞTE SURVIVOR 2023’ÜN İLK YARIŞMACISI

Survivor 2023 için adı geçen ilk isimler Masterchef 2021 yarışmacıları Hasan Biltekin ve Sergen Özen’di. Bu isimlerde henüz netleşmemişken, bambaşka bir ismin Survivor 2023’e katılacağı ortaya çıktı. Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı Instagram’da 150 bin takipçisi olan Berhan Karahan oldu. Adıyamanlı Berhan Karahan yakışıklılığıyla şimdiden yakın markajda.