Peşinatsız senetle evalınabilecek firmalar hangileridir? 2022

TAKİP ET

Herkes ev sahibi olmayı ister. Fakat ev sahibi olurken herkes kendi bütçesine göre bir ayarlama yapmak zorundadır. İşte peşinatsız senet ile ev satan şirketler tam size göre. Peşinat gerekmeden, sıfır faiz ve aylık taksit ödemeleri ile ev sahibi olabilirsiniz. Tüm detaylar haberimizde..

Reklam
Reklam

Eminevim peşinatsız senet ile ev alımı

Emin Evim ev sahibi olmayan insanlara kolaylık sağlamak için kurulmuştur. Amacı ister peşinat ödeyerek ister peşinat ödemeden faizsiz ve vade farksız olarak insanları ev sahibi yapmaktır. 3 farklı yöntemi vardır. Birinci seçenek olarak çekilişe katılabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken bütçenize göre istediğiniz evi belirlemek. Daha sonra 60 aydan 120 aya kadar olan taksitlerden taksit seçeneğinizi belirlemelisiniz. Hangi taksit sayısına katılırsanız o kadar kişi ile grup olursunuz.

Her ay ödenen taksit sayısı bir kişiye ev parası olarak döner. Ev sahibi kişi çekiliş grubundan ödenmiş olan peşinat ile eve girdikten sonra, taksit sisteminde bir miktar artış olur. Daha sonra bu sabit ödeme ile devam eder. Diğer kura sırası dukkanacmak.com bekleyenler ise çok geçmeden taksitlerinin yarısında anahtar teslim alır. Kuraya en son kalan kişi taksit yarısından sonrasını bekler. İkinci bir seçenek ise peşinatsız ev almaktır. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar başvuruda bulunurlar.

Herhangi bir peşinat ödemeden sadece organizasyon ücreti öderler. Ödeyebilecekleri dukkanacmak.com  kadarlık taksitler belirlerler. Uygulanan vadeye göre de belirlenen ayda ev teslim yapılır. Üçüncü olarak ise peşinatlı ödeme vardır. Önden bir peşinat ödeyerek evinize daha kısa sürede kavuşur, evin diğer taksitlerini orada ödemeye devam edersiniz. Emin Evim ev almanın en rahat yollarından biridir. Siz de ev sahibi olmak isterseniz resmi internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurarak veya Emin Evim şubelerine gelerek başvuruda bulunabilirsiniz.

 

 

Fuzulev Peşinatsız Senet ile ev alımı

Tıpkı Emin Evim’de olduğu gibi bunda da grup mantığı bulunmaktadır. Belirlediğiniz gruplarla yardımlaşma içerisinde ev sahibi olabilmeniz mümkün. Kuranın ilk çekilişinde çıkmanız da mümkün son çekilişinde çıkmanız da. Sn çekilişe kaldım diye üzülmenize gerek yoktur. Grup üyelerinin ödemeleri sonucunda siz daha rahat bir şekilde ev sahibi olursunuz. Peşinatsız ev sahibi olmak için ise çekilişe katılmanıza gerek yoktur. Kira öder gibi taksit ödersiniz ve taksitleriniz yarıya geldiğinde evinizi teslim alabilir oradan ödemeye devam edersiniz. Eğer siz de peşinatsız ev almak istiyorum diyorsanız organizasyon ücreti ve ilk taksit ödemesi yaparak Fuzul Ev grubuna katılarak ev sahibi olursunuz. Bir de peşinatlı ödeme bulunmaktadır.

Evi alırken bir miktar peşinat ödüyorsunuz ve peşinatsız eve göre daha erken ev sahibi olabiliyorsunuz. Çekilişli gruplar haricinde diğer imkanlar doğrultusunda ev alanlar borçlarını bir kere de kapatabilir. Ödediğiniz taksit miktarı siz talep etmedikçe kesinlikle artmaz faiz ödemek zorunda kalmazsınız. Ev almanın kolaylıklarından faydalanmak istiyorsanız resmi internet sitesinden başvuru formunu eksiksiz olarak doldurabilir, siz de kendi evinizin sahibi olabilirsiniz.

Kolayevim Peşinatsız Senet ile ev alımı 

Sıfır faiz ile aylık en az 500 TL gibi bir miktar çıkarılmaktadır. Alınacak evin maddi değeri, aylık ödenebilecek miktara uygun olarak seçilmelidir. Kuraya katılım sağlanarak, aylık taksit ödemeleri başlatılır.

Kolayevim başvurusu

İntenet üzerinden Kolayevim resmi intenet sayfasına girilir. Ana sayfada bulunan sizi arayalım kısmından başvuru formu doldurularak gönderilir. Online başvuru işlemi tamamlanarak, yetkili kişilerin araması beklenilir. En yakın Kolayevim şubesine davet edilerek aylık ödeme planı çıkarılır, istenilen ev seçilir ve kuraya dahil olunur. 

Birevim Peşinatsız Senetle ev alımı 

Diğer iki projeden farklı, daha çok avantaj sağlayan bir firmadır. Ev haricinde arsa, dükkan gibi mülkler satın  almanız da mümkün olacaktır. BirEvim projesinde faiz ödemezsiniz. Zengin, fakir ayırmaksızın herkesi ev sahibi yapmayı gözeten bir firmadır. Taksit sayılarınızı istediğiniz kadar bölebilir, istediğiniz grubun üyesi olabilirsiniz. Taksit seçenekleri 20 kişiden başlayarak 480 kişilik gruba kadar çıkar. Hangisine kayıt olmak istediğinize siz karar verirsiniz. Başvuru yaptığınız anda taksit ödemeleriniz başlamaktadır. Belirlenen ev teslim tarihinde evinize giriş yapar ödemelerinizi orada devam ettirebilirsiniz. Ev teslim tarihi geldiğinde istediğiniz şehirde dilediğiniz evi kendiniz seçebilirsiniz. İsterseniz hiç peşinat ödemeden de kendi belirlediğiniz taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Vade farkı, faiz gibi ek masraflar ödemezsiniz. BirEvim sizi evinize daha hızlı kavuşturma fırsatı sunar. Kampanyadan vazgeçmeniz durumunda herhangi bir ek ücret ödemez başlarken ödediğiniz organizasyon ücreti hariç yatırdığınız bütün parayı 3 ile 6 ay içerisinde geriye alabilirsiniz. Hemen başvurun ve sizde bu imkanlardan faydalanın.

Peşinatsız senet ile ev almanın avantajları neler?

    • Taksit ödemleri tamamlanmadan evi teslim almak,

    • Banka kredisi çekmeye gerek duyulmaması,

    • Düşük gelir guruplarına kolay ev alma yolu sunulması,

    • Evlerin kısa sürede teslimlerinin yapılması,

peşinatsız senetle ev fiyatları peşinatsız senetle ev peşinatsız senetle ev anadolu yakası peşinatsız senetle ev almak hiç peşinatsız senetle ev