Petek Dinçöz'e 41'nde bir haller oldu açtı da açtı! Ebru Gündeş'in eski eşiyle sevgili olan Petek minilerle şok yaptı! Sıcaklık 41 derece

TAKİP ET

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Petek Dinçöz, Miami'ye yerleştikten sonra yaptığı paylaşımlarla ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

Petek Dinçöz’e 41’nde bir haller oldu açtı da açtı! Ebru Gündeş’in eski eşiyle sevgili olan Petek minilerle şok yaptı! Sıcaklık 41 derece... Gerçek adı Didem Ezgü olan 41 yaşındaki ünlü şarkıcı Petek Dinçöz son günlerde adından epey söz ettiriyor… Can Tanrıyar ile yaşadığı aşkla şöhrete kavuşan, uzun yıllar maksim gazinosunda çalışan Petek Dinçöz kendini bir dönem assolist olarak nitelendiriyordu. Ancak işler sonrasın pek beklediği gibi gitmedi…

2008 yılında ünlü medya patronu  Can Tanrıyar’dan Beyaz Show ekranlarında evlilik teklifi olan Petek Dinçöz, 2010 yılında Tanrıyar’dan olaylı bir şekilde boşandı. Sonrasında da şiddet iddialarıyla ekranlara çıktı. 2014 yılında ise Serkan Kodaloğlu’yla evlendi. Petek Dinçöz’ü ortalardan çekilmesine neden olan evlilik ise bu oldu. Bu evliliğinden 2015 yılında İrfan Aslan adındaki oğlunu kucağına alan Petek Dinçöz, 15 Mart 2022 tarihinde Serkan Kodaloğlu ile olan evliliğini sonlandırdı. Sonrasında Petek Dinçöz her hareketiyle magazin gündeminde yer almaya başladı. 

MIAMI’YE YERLEŞTİ

Petek Dinçöz, boşanmasının hemen ardında Instagram hesabında yaptığı bir açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinin dünyaca ünlü kentlerinden biri olan Miami’ye yerleştiğini duyurdu. Oğlu İrfan Aslan’ın eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleştiğini duyuran Petek Dinçöz’ün adı daha sonra Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karıştı.

Dolandırıcılık davası sonra itirafçı olan Reza Zarra, 2021 yılında Ebru Gündeş’ten resmi olarak boşandıktan sonra adı dahil tüm hayatını değiştirip, Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleşmişti. İkilinin aşk dedikodularının nereden çıktığı bilinmiyor ancak Petek Dinçöz’ün, Miami’de kurduğu hayatı Reza Zarrab’ın finanse ettiği iddialara arasındaydı.

OLAY YARATAN PAYLAŞIM

Petek Dinçöz boşanıp, Miami’ye yerleştikten sonra bir türlü dur durak bilmiyor. Instagram paylaşımlarına hız veren Petek Dinçöz açıldıkça açıldı. Instagram’ında 1 milyonu aşkın takipçisiyle dikkat çeken Petek Dinçöz şimdi de mini şortlu pozuyla gündemde. Dünyaca ünlü bir markanın mağazasında çektiği fotoğrafı paylaşan Dinçöz’ün fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Sonra dönemde adından epey söz ettiren Dinçöz, dur durak bilmeyeceğinin sinyallerini vermeye devam ediyor. İşte Petek Dinçöz’ün sosyal medyayı kasıp kavuran o paylaşımı.