Peugeot Yeter ki Satılsın Diye 7 Modelin Fiyatını Değiştirdi!

TAKİP ET

Peugeot modellerine büyük ilgi var ancak piyasalar çok durakladı. Hal böyle iken şirket de fiyatlarda fedakarlık yapmak zorunda kaldı. Peugeot'un 7 modelinde kampanya var...

Reklam
Reklam

Peugeot, hem fiyat hem de geri ödeme konusunda yeni avantajlar sunarak müşterilerinin kalbini kazanmak istiyor. Şubat ayında bunu açık bir şekilde görebiliyoruz. Peugeot'un modellerine ait yeni kampanyalara yakından göz atacağız.

Yeni yılın başlamasıyla birlikte otomobil sektöründe de hareketlilik arttı. Peugeot, şubat ayına özel olarak sunduğu bir dizi kampanyayla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kampanyalar, SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, 208, 308, 408, yeni 508 ve hafif ticari araç modelleri için cazip satın alma seçeneklerini içeriyor. Peugeot'un bu özel ay kampanyaları, cazip faiz oranlarıyla kredi fırsatları sunarak, birçok kişinin hayalindeki Peugeot modeline ulaşmasını kolaylaştırıyor.

SUV arayışında olanlar için Peugeot'un sunduğu kampanyalar büyük bir fırsat. Aynı zamanda, şehir içi kullanım için ideal olan 208 ve 308 modelleri de avantajlı satın alma seçenekleriyle öne çıkıyor. Peugeot, hafif ticari araç modellerinde de işlevsellik ve konforu ön planda tutarak iş sahiplerine yönelik cazip teklifler sunuyor.

Yenilikçi SUV tasarımıyla yeni 2008 ve tamamen elektrikli E-2008 modelleri, 165 bin TL için 12 ay vadeli, yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla Peugeot severlerle buluşuyor. Bu, yeni bir araç sahibi olmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Ayrıca, hatchback sınıfının güçlü oyuncularından 308 ve tamamen elektrikli E-308 modelleri, 150 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Peugeot'un Şubat ayı kampanyaları, geniş ürün yelpazesi ve avantajlı finansman seçenekleri ile tüketicilere hitap ediyor. Bu kampanyalar, yeni bir Peugeot aracı satın almayı düşünenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.