PFDK 4 takıma para cezası kesti

TAKİP ET

PFDK, 4 takım hakkında kararını açıkladı. Profesyonel futbol Disiplin Kurulu tarafından Antalyaspor, Fenerbahçe, Ankaragücü ve Trabzonspor'a toplam 777 bin lira para cezası kesilirken bazı taraftarların da elektronik biletleri bloke edildi.

Reklam
Reklam

TFF'den yapılan son dakika açıklamasında 4 takım hakkında PFDK tarafından para cezası kararı verildiği duyuruldu. Açıklamada Fenerbahçe'ye hangi Kredi Ümraniye Spor karşılaşmasında stada usulsüz seyirci alınması sebebiyle 200.000 TL, Merdivenler boş bırak olmadığı için 50 bin TL, Takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle ise 21000 TL olmak üzere toplam 271 bin lira para cezası uygulandığı ifade edildi.

ANKARAGÜCÜ'NE 250 BİN LİRA CEZA

TFF aynı zamanda Ankaragücü’ne de Konyaspor mücadelesi sırasında usulsüz seyirci alınmasından 200.000 TL, merdivenlerin boş bırakılmasından 50.000 TL olmak üzere toplam 250 bin TL para cezası uygulandığını bildirdi.

TRABZONSPOR VE ANTALYASPOR'A DA CEZA

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray ile evinde karşı karşıya gelen Antalyaspor’a usulsüz seyirci alınması sebebiyle 200 bin lira para cezası verildi. Trabzonspor’a ise İstanbul Spor karşılaşmasında taraftarların neden olduğu saha olayları sebebiyle 56 bin TL para cezası kesildiği bildirildi.

TARAFTARLARIN ELEKTRONİK BİLETLERİ BLOKE EDİLDİ

Ayrıca profesyonel futbol Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçeli bazı taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bir sonraki iç saha müsabakasında bloke edildiği açıklandı. Gaziantepspor, Konyaspor, Ümraniyespor takımlarının da bazı taraftarlarına deplasman müsabakası için bloke kararı geldi.