Pİ Coin nedir, ne zaman borsaya giriş yapacak? Yatırımcıların gözü Pİ Coin'de

TAKİP ET

İngiltere'nin Stamford Bridge Üniversitesi'ndeki 3 girişimci tarafından kurulan Pİ Coin'in ne zaman piyasada olacağı tartışma konusu oldu. Yatırımcıların gözü Pİ Coin'de bulunuyor. Peki Pİ Coin nedir, ne zaman borsaya giriş yapacak? İşte konu hakkında son gelişmeler...

Reklam
Reklam

Kripto para piyasasının yeni üyelerinden birisi olması beklenen Pİ Coin’in piyasaya ne zaman giriş yapacağı bir çok yatırımcının merak ettiği konular arasında yer alıyor. İngiltere’nin Stamford Bridge Üniversitesi’ndeki 3 girişimcinin kurmuş olduğu Pİ Coin hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen insanlar arama motorları üzerinden yaptığı araştırmalara hız vermiş durumda. Peki Pİ Coin nedir, ne zaman borsaya giriş yapacak?
Pİ Coin Nedir, Ne Zaman Borsaya Giriş Yapacak?

Kripto para piyasasında son günlerde ismini sık sık telaffuz ettiren Pİ Coin farklı kripto paralar arasında dijital para hizmetini sağlamaya yarayan bir pazar sistemidir. 
Pİ Coin’in ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda kurucularından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Aralık ayı içersinde Pİ Coin’in piyasada olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Pİ Coin Pİ Coin nedir kripto para piyasası