Pi Coin yükseliyor mu? Pi Coin alınır mı?

TAKİP ET

Yeni kripto para birimlerinden birisi olan Pi Coin'in durumu merak konusu oldu. Birçok yatırımcının ve uzmanın ilgisini çeken Pi Coin'e dair detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Pi Coin adıyla bilinen ve yeni kripto para birimlerinden birisi olan coin şimdiden ilgileri üzerine çekmeye başladı. İleride kendini piyasaya dahil ettiğinde kısa bir süre içerisinde büyük değere ulaşacağı düşünülen Pi Coin, en çok konuşulan yeni kripto para birimlerinden birisi haline geldi. Pi Coin günümüz kripto para piyasasının yeni birimlerinden birisidir. Henüz kısa bir süre önce çıkmış olmasına ve bu alanda yeni olmasına rağmen birçok yatırımcının ve uzmanın ilgisini çekmeyi başaran Pi Coin, daha birçok kişinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Pi Coin yükselecek mi? Pi Coin düşecek mi? Pi Coin kaç dolar olacak? Gibi birçok çeşitli sorunun cevabını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Çoğu uzman tarafından ilgiyle karşılanmasına rağmen bir yandan da birçok uzman tarafından pazarlama dolandırıcılığı olarak görülen Pi Coin piyasayla ilgilenenlerin aklında birçok soruya yol açtı.

 

Pi Network – Pi Coin nedir?

Kullanıcının doğrudan mal ve hizmetlere doğrudan ödeme yapabildikleri ve harcama yapabildikleri pazar, Pi Network olarak adlandırılır. Pi Network ile beraber Pi coin’in ismi giderek yayıldı ve ne olduğu veya ne işe yaradığı merak konusu haline geldi. Pi Coin, Pi Network’ten güç alarak dünyanın en çok kullanılan platformlarından birisi haline gelmeyi planlıyor. İkisi beraber Dijital olan para birimiyle beraber bir köprü görevi görerek kullanıcıların arasında daha kolay bir ağ kurmayı amaçlamaktadır.

Pi Coin, elektronik akıllı cihazlara indirilebilen pi uygulaması ile beraber kripto para piyasasında para üretimi yapan bir çeşit sanal para birimidir. Pi kripto para kullanıcılarına,

Çevre dostu bir kullanım tarzı

Dağınık işleyiş

Coin’in üretimsel sürecinde düşük düzeyde pil gücü gibi avantajları sağlıyor.

Esas çıkış yeri Stanford Üniversitesi olan Pi coin, üniversitede görev almakta olan üç girişimcinin üretimiyle başlamıştır. Pi coin, kişilerin yeteneklerine ve liyakatlarını göz önünde bulundurarak çeşitli değişikliklerle git gide ilerlemeyi planlıyor. Çoğu kripto para biriminde yüksek enerji kullanımı gerekirken Pi coin’de herhangi bir elektrik gücü ya da internet bağlantısı kullanılmamaktadır, bunlar olmadan da kolayca kazım işlemi yapılabilmektedir.

 

Pi Coin analiz verileri

Pi coin’in yeni olmasıyla beraber şu an kesin verilerini paylaşmak mümkün değil. Pi Coin’in yer aldığı ağın listelenme için uygun olmayışı Pi Coin’in analiz verilerine ulaşmayı zorlaştırıyor. Pi coin’in ne kadar olacağına, ne kadar değer kazanacağına veya düşüş yaşayacağına dair bir tahmin yapmak çok zor. Pi Coin’in analiz verileri bulunmadığı için Pi Coin’in fiyatına dair detaylı bilgileri kapsayan düzgün bir kanıt sunabilmek mümkün değil. Pi Coin’in de diğer altcoinlerin yaptığı gibi alım satım işlemlerine dahil olabilmek adına Mainnet ağına katılması gerekmekte. Bu ağa geçiş yaptığında Pi Coin’in listelemesi kolay bir şekilde anında oluşabilecektir.

Pi coin üzerinde şu ana kadar bir ağ değişikliğine gidilmemesinin nedeni blok sinir teknolojisi ile test edilememiş oluşundan kaynaklanmaktadır. Gereken test süreçlerinin tamamlanmasının ardından Pi Coin diğer kripto paralarda olduğu gibi listeleme elde edebilecek ve para piyasasına giriş yapacaktır. Pi Coin’in ne zaman listelemeye gireceği henüz belirlenmemiştir.

 

Pi Coin yorumlar

Henüz kayıt süreci tamamlanmazken analistlerin takip ettiği Pi Coin incelemelerinden gelen veriler her geçen gün artmaya başladı. Kullanılabilirlik açısından piyasadaki birçok altcoinden daha iyi performans göstermesi beklenen birimlerden biridir, çünkü akıllı bir cihaza sahip olan hemen hemen herkes ona erişebilir ve madeni para üretebilir. Pi coin kotasyonları, kayıttan önce bile sürece dahil edilmeye devam ederek yüksek getiri isteyen insanları cezbeder. Henüz piyasa değerini belirleyemeyen tüccarlar, uzmanlar ve para analistleri kısa süre içerisinde 1 dolarlık bir fiyata ulaşabileceğini söylüyor.

Pi Coin’in geleceği -  Kripto para ekosisteminde henüz tanımlanmadığı için Pi coin hakkındaki bilgilerin yanlış olduğu söylenemez. Şu anda paha biçilemez olan Pi madeni paralar, gerekli takas gerçekleşene ve kazı işlemi tamamlanana kadar birçok yatırımcının satın alacağı bir coin grubundan biridir.

pi coin pi coin alınır mı? pi network kripto para piyasası kripto para