Pınar Altuğ yine formunda! O yoruma kayıtsız kalamadı…

TAKİP ET

Pınar Altuğ'dan çok sert cevap! Paylaştığı bir fotoğrafın altına yapılan yorumlara kayıtsız kalamayan Pınar Altuğ bakın neler söyledi?

Reklam
Reklam

14 yıldır mutlu bir evlilik hayatı süren ancak bir şekilde gündem olmayı başaran Pıanr Altuğ ve Yağmur Atacan çifti yine gündeme gelmeyi başardı. Pınar Altuğ paylaştığı bir fotoğrafın atına yapılan yorumlara kayıtsız kalamadı. İşte o yorumlar…

Kendisi gibi oyuncu olan meslektaşı Yağmur Atacan ile 2008 yılında nikah masasına oturan Pınar Altuğ, eşi ile arasındaki yaş farkından dolayı sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Bu konuda ilerleyemeye takipçileri bu kez tarzından vurmaya çalıştı

Davete katıldılar, resmen linç yedi!

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile katıldığı bir davetten fotoğraf paylaştı. Sonrasında olanlar oldu! Şık bir elbisenin altına giymiş olduğu spor ayakkabılar büyük gündem yarattı. Takipçilerinden biri ‘o spor ayakkabılar hiç hoş görünmüyor, daha şık olmak için özen gösterebilirdiniz’ şeklinde bir yorumda bulundu. Pınar Altuğ sessizliğini bozarak; ‘benim tarzım bu, siz isterseniz başka bir şey tercih edebilirsiniz’ şeklinde yanıt verdi. Yorum yapan takipçi ‘beklenen cevap şeklinde yanıta yanıt verince Pınar Altuğ son noktayı koyarak; ne tavırda yazarsanız, aynı şekilde karşılığını alırsınız, mantıksız mı?’ yorumunu yaptı.

Bu çocuk ne zaman büyüyecek?

Pınar Altuğ’un kayıtsız kalamadığı bir başka yorum da aradaki yaş farkı üzerinden geldi. Yapılan bir yorumda; ‘hala çocuğu gibi duruyor, ne zaman büyüteceksiniz?’ yorumuna kayıtsız kalamayan Pınar Altuğ ‘Rahatladınız mı?’ yanıtını verdi.