Pınar Deniz hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! "İlkokula kadar Türkçe bilmiyordum"

TAKİP ET

Hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Pınar Deniz, "Arap kökenli bir aileden geliyorum. İlkokula kadar Türkçe bilmiyor, Arapça konuşuyordum" dedi.

Reklam
Reklam

 Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan “Yargı” dizisinde Avukat Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, hayatı hakkında bilinmeyenleri anlattı. Arap kökenli bir aileden geldiğini belirten güzel oyuncu, ilkokula kadar Türkçe bilmediğini ve Arapça konuştuğunu ifade etti. Çocukluğuyla ilgili ilginç açıklamalar yapan Deniz, "Anneme 'Mama’ diyordum. ‘Anne’ diye seslenemiyordum. Arkadaşlarımın arasında ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine 5’inci kattaki evimize çıkardım." dedi.

Kariyerinde yakaladığı başarılar ve doğal güzelliğiyle adından söz ettiren Pınar Deniz, “Türkan Şoray kanunlarınız var mı?” sorusunaysa "İlk oyunculuğa başladığımda ‘Öpüşme sahnesi çekmem.’ diyordum. Fakat insan okudukça, vizyonunu ve dünyasını genişlettikçe öyle bir sınırı kalmıyor." şeklinde cevap verdi.

Kariyerinin başlarında oynadığı karakterden çıkabilmek için psikolojik destek aldığını itiraf eden Deniz, "Vatanım Sensin’de sürekli oynadığım karakterin kasvetini taşımaktan kendi özel hayatımda da hüzünlü birine dönüştüğümü fark ettim. Bunun üzerine soluğu psikologda aldım. İyi ki gitmişim, artık anında rolden çıkmayı başarıyorum." Dedi. Oynadığı karakterler ile kurduğu bağın, geçmişte kendisini yıprattığını açıkladı.

pınar deniz pınar deniz kimdir yargı