Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'ya sorulan evlilik sorusuna olay cevap!

TAKİP ET

TV ekranlarında yayınlanan "Yargı" isimli dizisinde 'Ceylin' karakterini oynayan güzel oyuncu Pınar Deniz ile farklı bir dizde avukatı oynayan Yiğit Kirazcı ile büyük aşk yaşıyor. Aşklarını hiçbir zaman gizlemeyen çift, kendilerine sorulan 'evlilik ne zaman' sorusuna ise esprili bir dille cevap verdiler.

Reklam
Reklam

Bir dönemin başarılı dizilerinden biri olan 'Vatanım Sensin'de yıldızı parlayan ve daha sonra bir çok projede oynayan Pınar Deniz, dijital platformda da yayınlana "Aşk101" dizisi ile gönüllere taht kurdu. Şimdilerde TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi 'Yargı'da Avukat Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncu, sürekli gündemde yer alıyor ve her anı takip ediliyor.



Başka bir dizide oynayan meslektaşı Yiğit Kirazcı ile büyük bir aşk yaşayan Pınar Deniz, sevgilisiyle geçtiğimiz akşam Afara - Bir Arabesk Müzikali'nin çıkışında görüntülendi. Oldukça neşeli oldukları görülen çifte gazeteciler 'Evlenmeyi düşünüyor musunuz?"' diye bir soru yöneltirken Pınar Deniz, gelen bu soru karşısında kısa süreli bir şok yaşadı ve "Evlilik yok. Henüz erken" dedi.



Sevgili ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı ise, evliliği zaman göstereceğini, çünkü şu sıralar yoğun çalıştıklarını söyledi.
 

pınar deniz yiğit kirazcı yargı evlilik hakkında herşey evlilik sorusu