Pınar Deniz'in başına adeta talih kuşu kondu! Her oyuncunun hayalini yaşıyor!

TAKİP ET

Kariyer hayatının zirvesinde olan ünlü oyuncu Pınar Deniz'in başına adeta talih kuşu kondu. Her oyuncunun hayali olabilecek fırsatı yaşama şansını buldu. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Son dönemde yıldızı parlayan ve başarıları ile adından söz ettiren oyuncu Pınar Deniz, kariyer hayatının adeta zirvesini yaşıyor.  Özellikle de Yargı dizisi ile kariyerinde önemli bir noktaya gelen güzel oyuncu Pınar Deniz büyük bir şans yakaladı.

Daha önce rol aldığı Vatanım Sensin dizisinde gösterdiği başarılı performans ile beğeni kazanan ünlü oyuncu sonrasında rol aldığı Aşk 101 ve Yargı dizisi ile kariyer hayatında oldukça önemli başarılar kazandı. Yargı dizisi ile kariyerinde önemli bir noktaya gelen güzel oyuncu adeta teklif üstüne teklif alıyor. Pınar Deniz, gelen teklifler arasından Disney Plus için çekilecek olan ve oldukça zor bir karakteri canlandıracağı projeyi tercih etti.

Ceylin karakterine hayat verdiği Yargı dizisi kısa bir süre sonra sezon finaline girecek. Yargı dizisi ilk sezonunda oldukça büyük başarı elde etti ve Eylül ayında ikinci sezonu ile yeniden Kanal D ekranlarında olacak. Fakat anlaşılan o ki Pınar Deniz bu yaz dinlenmeyecek.

İçinde bulunduğu Yargı dizisinin sezon finali yapmasıyla Pınar Deniz, yeni bir diziye başlayacak. Ünlü oyuncu
Pınar Deniz, Süperstar adlı dizide rol alacak. Başrolü son zamanlarda yıldızı parlayan oyuncular arasında bulunan Uraz Kaygılaroğlu ile paylaşacak. Pınar Deniz için rol alacağı yeni dizi oldukça önemli. Süperstar isimli dizide sıra dışı bir karaktere hayat vereceği için yeteneğini daha da üst seviyeye taşımış olacak. Adeta her oyuncunun hayalini kurduğu bir fırsatı Pınar Deniz yaşıyor.

Süperstar isimli dizide Pınar Deniz, gündüzleri oyunculuk yapan geceleri ise seri katile dönüşen bir karaktere hayat verecek. Yasemin isminde ki canlandıracağı karakter, özellikle kurbanlarını çocuklara ve kadınlara şiddet uygulayan kişiler arasından seçiyor. Pınar Deniz’in oynayacağı yeni rolü oldukça sıra dışı ve aynı zamanda da mesaj veren bir karakter.

Yargı dizisinin sezon finali yapmasının ardından oyuncu çok kısa bir zaman dinlenecek ve sonrasında hemen Disney Plus dizisi olan Süperstar isimli dizinin çekimlerine başlayacak. Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu partnerliği ise hayranlar tarafından şimdiden merakla bekleniyor.