Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı gündeme bomba gibi düştü! Sürpriz aşk böyle ifşa oldu

TAKİP ET

Bu yazın bomba aşk iddiası Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan geldi. Sosyal medyanın gündemine yerleşen aşk iddiası günün en çok konuşulan konusu oldu. Magazin manşetlerini sallayan bu aşk iddiası gündemde yer almaya devam ederken ikilinin beraber tatil yaptığı da öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Bu yazın bomba aşk iddiası Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’dan geldi. Sosyal medyanın gündemine yerleşen aşk iddiası günün en çok konuşulan konusu oldu. Magazin manşetlerini sallayan bu aşk iddiası gündemde yer almaya devam ederken ikilinin beraber tatil yaptığı da öne sürüldü. Birlikte tatil yaptıkları iddia edilen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın aşk yaşadığına dair iddialar ise sosyal medyadaki bazı karelerden yola çıkılarak gündeme getirildi. Gözlük ve bilek detayı dikkatli gözlerden kaçmazken iki ünlü isim arasında aşk başladığına dair iddiaları da beraberinde getirdi. 

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Arasında Aşk İddiası

Magazin manşetlerine bomba gibi düşen aşk iddiası sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu. Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve meslektaşı Kaan Yıldırım arasında aşk başladığına dair iddialar bir fotoğraf karesinden yola çıkılarak gündeme getirildi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan ve Pınar Deniz’in de etiketlendiği bir gönderide Kaan Yıldırım’a ait olduğu öne sürülen gözlük ve bileklik detayı gözden kaçmadı. Bu gönderideki gözlük ve bileklik detayını görenler Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın yeni bir aşka yelken açtığını iddia etti.

İşte aşk iddialarını gündeme getiren o fotoğraf karesi;

Açıklama Gelmedi

Sosyal medyada gündem olan aşk iddialarının ardından gözler Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’a çevrildi. Yeni bir aşka yelken açtıkları iddia edilen iki nülü isimden iddialarla ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmedi.