Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkından kötü haber! Sadece 3 ay sürdü

TAKİP ET

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz Altın Kelebek ödül töreninde yaptığı konuşma ile gündeme gelirken Şimdi de Ayrılık iddiaları ile konuşuluyor. Pınar Deniz ve sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı iddia ediliyor. Çift sosyal medyada fotoğrafları silmedi ancak birlikte görüntüde vermiyor.

Reklam
Reklam

Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile yılın en iyi kadın oyuncusu ödülünü sahibi olan Pınar Deniz, yaptığı konuşma ile Altın Kelebek ödül törenine damga vurmuştu. Pınar Deniz'in konuşması sosyal medyanın da gündemine otururken alay konusu olmuştu. Bir yandan Altın Kelebek ödül törenindeki konuşması ve tarzı ile konuşulan Pınar Deniz Bir yandan da ayrılık iddiaları ile gündeme geldi.

Aşkları sadece 3 ay sürdü

Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Pınar Deniz'in ilişkisini noktaladı öne sürüldü. Çiftin henüz sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakmadıkları ve fotoğraflarını kaldırmadıkları görülürken bir süreliğine ilişkilerine ara verdikleri de Gelen iddialar arasında yer aldı. Ancak çiftin uzun zamandan beri birlikte görüntü vermemesi Ayrılık iddialarına Bir Hayli bilgilendirdi. Pınar Deniz Altın Kelebek ödül törenine de yalnız katılmıştı.