Pinterest video indirme işlemi nasıl yapılır? Pinterest video nasıl indirilir?

TAKİP ET

Son zamanlarda çok sık kullanılan bir platform haline gelen Pinterest uygulaması birçok kişi zevkle takip ediyor. Pinterest uygulaması ile hem başkalarının gönderilerinden fikir alabilir hem de ilham olabilirsiniz. Video ve resim paylaşımı yapılan uygulamada video indirmek isteyen birçok kişi bu işlemin nasıl yapıldığını merak ediyor. Peki, Pinterest video indirme nasıl yapılır? işte merak edilen sorunun yanıtı…

Reklam
Reklam

Video veya fotoğraf paylaşma sınırı olmayan Pinteres uygulaması genellikle kadınlar tarafından daha çok bilinmekte ve tercih edilmektedir. Pinterest video indirme uygulama daha fazla kullanıldıkça daha fazla araştırılmaya başlanmıştır. Peki, Pinterest video indirme nasıl yapılır? Pinterest programsız video indirme işlemi nasıl yapılır? İşte merak edilen sorunun yanıtı haberimizde…

 

Pinterest Video İndirme Nasıl Yapılır?

Hemen hemen tüm sosyal medya uygulamalarının var olan video kaydetme seçeneği Pinterest’te de mevcuttur. Pinterest birçok uygulamadan sonra ortaya çıktığı için herkes tarafından tanınması daha yeni yeni olmaktadır. Pinterest uygulamasına video yükleme işlemi biraz karmaşık gelebilir. 

Pinterest Programsız Video İndirme Nasıl Yapılır? 

Pinterest video indirme işlemini bilgisayar veya telefon üzerinden yapılabilirsiniz. Pinterestten video indirme isteyen kişiler şu adımları izleyebilir:

Pinterest’te indirilmek istenen videonun pin sayfası açılır.

Video üzerine sağ tıklanır ve açılan sekme üzerindeki “incele” seçeneği açılır.

Açılan bu yeni sekme üzerinden de “video poster” kod satırı görünmektedir.

Kod satırının yanında bulunan ok işaretine tıklanır ve kodlar görüntülenir.

Görüntülenen kod sayfasının bir iki satırında yazan type=”video/m5p9”ve type=”video/mp4” şeklinde kod satırı bulunur.

Bu satılarda “video/mp4” kod satırını içerisindeki link videonun linkidir.

Mp4 uzantılı linke sağ tık yapılır ve video yeni sekmede açılır.

Açılan videonun altında indirme butonu yer almaktadır.

Pinterest video indirme işlemi bu şekilde tamamlanmış olur.

Pinterest video indir link ile yapılabilir ve herhangi bir program kullanmanız gerekmez. Ancak bu adımları kullanmak istemeyen kişiler video indirme işlemini program kullanarak da yapabilirler. 

 

Pinterest Ücretsiz Video İndirme Nasıl Yapılır?

Pinterest videolarını indirmek tamamen ücretsizdir. Pinterest uygulamasını kullanmak isteyen kişiler hem mobil uygulamada hem de web sitesinden kullanılabilirler. Pinterest kullanıcısı olmak isteyen birinin ilk olarak üyelik işlemi tamamlaması gerekir. Uygulamaya giriş yapmak isteyen kişiler Facebook sitesi üzerinden de giriş yapabilir. İlgi alanlarınıza göre birkaç testi geçtikten sonra uygulama size farklı tablolar sunar. Favori fotoğraflar veya videolar bu tablolardan kaydedilebilir.

 

Pinterest Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?

Pinterest video indirme işlemi için üç farklı yöntem kullanılabilir. Bunun için gerekli yöntemler ve adımlar şu şekildedir:

Birinci yöntem,

“Ücretsiz Çevrimiçi Pinterest Video İndiricisi” uygulamasını indirmek ve kullanmak için videonun bağlantısını kopyalamaktır. İndirme, buradaki alana bağlantı yapıştırılarak yapılır.

İkinci yöntem,

”Pinterest Video Downloader” programını kurmaktır. Programı kurduktan sonra Pinterest web sitesine giriş yapıyorsunuz. İndirmek istediğiniz videonun adresi açılır ve “Video indir” seçeneğine tıklanır.

Üçüncü yöntem,

Beğenilen videoyu bir mobil cihaza veya bilgisayara kaydetmekle başlar. Tarayıcı adresinde alan adından sonra “2get” yazılır. (pinterest2get.com/pin/.. gibi) İndirme sayfasına yönlendirme gerçekleşir ve video cihaza indirilir.

Pinterest Video İndirme Program Listesi

Pinterest kullanıcıları her geçen gün artmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile telefon kullanıcılarının da sayısı artmakta buna bağlı olarak sosyal medya sayısında da artış yaşanmaktadır. Sosyal medya sayısı artsa da her sosyal medyanın kullanım amaçları farklıdır. Bazen bir sosyal medya hesabında paylaşılacak ve web sitesi tasarımlarına dahil edilecek harika içerikler aranır. Pinterest uygulaması bu tür ihtiyaçlar için vazgeçilmez hale geldi. Kullanıcı zevklerine göre her türlü fotoğraf bu uygulamada mevcuttur.

Pinterest video indirme işlemini online olarak yapılabilirsiniz. Video indirme işlemi için kullanılabilecek bazı programlar mevcuttur. Bu programlar şunlardır: 

VidMate

Savey

CamStudio

aTube Catcher

Kastor Downloader

Gihosoft TubeGet

AVD İndirme Yöneticisi

Pinterest Gif İndir – Pinterest Video Dönüştürücü

Tüm Pinterest videoları ve GIF’ler, Expertsphp tarafından sunulan ücretsiz Pinterest Video Downloader aracıyla çevrimiçi olarak indirilir. Videolar indirme işlemi yapıldıktan sonra masaüstüne, dizüstü bilgisayara ya da tablete kaydedilir. Mobil cihazınıza da kayıt yapılmasına izin veren video indirici için indirme işlemi farklı aşamalarda gerçekleşmektedir. Pinterest videoları mp4, mp3, 720P ve daha fazlası gibi çeşitli uzantılarla kaydedilebilmektedir.

Pinterest Video Downloader

Keepsaveit programı Pinterest gibi TikTok, Facebook, Instagram ve 50’den fazla video paylaşım sitesi gibi popüler uygulamalardan video indirme imkanı sağlar. Tüm bu indirme işlemleri çevrimiçi video indirici ile yüklenir. Bu programın kullanımı son derece kolaydır ve birçok kişi bu nedenle bu uygulamayı tercih etmektedir. Bilgisayar, cep telefonu veya tablet gibi cihazlardan hangisi olursa olsun Pinterest videosunun indirme işlemi yapılır ve video farklı formatlarda kaydedilebilir.

pinterest video indirme pinterest video nasıl indirilir pinterest pinterest video indirme programları