Pitpull Coin nedir, projesi ne? Pitpull Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Son zamanlarda krito paralarda ki çeşitlilikler artmaya başladı. Bunlardan biri de PIT ve yatırımcıların merak ettikleri konulardan bir tanesi olmaya başladı. Biz de Pitbull Token nedir? Pitbull Coin projesi nedir? sorularının cevaplarını sizler için araştırdık ve detayları ile birlikte haberimizde yer vereceğiz.

Reklam
Reklam

Son zamanlarda krito paralarda ki çeşitlilikler artmaya başladı. Bunlardan biri de PIT ve yatırımcıların merak ettikleri konulardan bir tanesi olmaya başladı. PIT ‘in bugünkü piyasa fiyatı tam olarak 0,000000015 TL ‘dir ve Pitbull Coin ‘in 24 saat boyunca gördüğü işlem hacmi de tam olarak 32,026,555 TL ‘dir.

Pitbull Token nedir?
Pitbull yani PIT Token, grafik tasarımcıların, web geliştiricilerinin ve yazarlar gibi çok farklı sektörlerde çalışan kişiler tarafından hep birlikte geliştirilen bir kripto paradır. Pitbull Token platformunda hisse sahibi olmak amacı ile elde edinilen PIT Coin, piyasaya henüz yeni giriş yapmış bir token ‘dır.

Pıtbull Token piyasa fiyatı kaç TL?
Pitbull Token ‘in bugünkü sahip olduğu piyasa fiyatı 0,000000015 TL ‘dir ve son 24 saat içinde gördüğü işlem hacmi de tam 32,026,555 TL ‘dir. PIT Token / TL fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak sürekli güncel tutyoruz. Pitbull Coin son 24 sata içinde yüzde düşüş yaşadı ve dolaşımda ki arz verisi henüz mevcut değildir ve maksimum seviyeye ulaşmıştır. 100.000.000.000.000.000 PIT coin..
 

pıt pıt coin nedir pitbull token nedir