Piyasalar açıldı gram altın sert çakıldı! Dolar ve altının düşüşü sürüyor

TAKİP ET

BDDK'nın hamlesi sonrası düşmeye başlayan gram altın ve Dolar kuru piyasaların açılmasıyla birlikte sert çakıldı. Dolar ve altının düşüşü haftanın ilk işlem gününde devam ederken vatandaşlar ise düşüş eğiliminin sürüp sürmeyeceğini merak ediyor. Peki, Dolar ve altında düşüş devam edecek mi? Uzmanlar ne diyor? İşte Dolar ve altında son durum ve altın yorumları…

Reklam
Reklam

Haftanın ilk işlem gününde Dolar ve Altın fiyatlarındaki hareketlenme merak ediliyordu. Piyasaların açılmasıyla birlikte altın ve Dolarda son durum ortaya çıktı. Sabah saatlerinden itibaren düşüş eğilimine devam eden gram altın 951 TL seviyelerine kadar gerilerken Dolar TL kuru ise 16,16 TL seviyesine indi. Peki, uzmanlar ne diyor? Gram altın ve çeyrek altında düşüş devam edecek mi? Dolar düşecek mi?
 

27 Haziran Pazartesi gram altın ve çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatları 27 Haziran Pazartesi günü için vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. BDDK’nın yaptığı hamle ile düşmeye başlayan altın fiyatlarında düşüş eğilimi bugün de sürüyor. Piyasaların açılması ile birlikte gram altın fiyatı, 951 TL seviyelerine kadar geriledi. çeyrek altın 27 Haziran 2022 fiyatları ise 1.575 TL’den satılıyor. Cumhuriyet altını 6381 TL, yarım altınlı 302t ile, Reşat altın 613,95 TL'den işlem görüyor.


 

27 Haziran 2022 Dolar TL ne kadar?

27 Haziran 2022 dolar TL'ye kurunda düşür eğilimi sürüyor. Dolar, BDDK’nın hamlesi ile başladığı düşüşüne bugün de devam etti. Dolar TL kuru haftanın ilk işlem gününde 16,27 TL’ye kadar düştü. Euro TL kuru ise şu saatlerde 17,21 TL civarında işlem görüyor.