Piyasaların müneccim çocuğu yine konuştu: Gram altın 1450 lira olacak, bunun kaçarı yok!

TAKİP ET

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yine vatandaşların ve yatırımcıların en önemli gündem maddesi. Sabah saatlerinden itibaren güncel altın piyasası yoğun bir şekilde takip edilmeye başlandı. Özellikle hafta başında başlayan yükseliş trendi hala devam ediyor. Her söylediği merakla takip edilen piyasaların müneccim çocuğu altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bir kez daha konuştu ve uyardı. Gram altın 1450 TL olacak bunun kaçışı yok.

Reklam
Reklam

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başında başlayan yükseliş trendi hala devam ederken peş peşe uzmanlardan da yorumlar gelmeye başladı. Tüm uzmanların görüşü tek bir noktada birleşiyor. Fiyatlar yükselecek gram altın rekor kıracak... Bu konuda en net bilgileri ise altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş veriyor. Yaptığı değerlendirmeler ve tahminlerle altın kahini olarak anılmaya başlanan İslam Memiş vatandaşları bir kez daha uyardı. Rakamların daha da yükseleceğini söyleyen İslam Memiş, gram altında 1450 lira seviyelerindeki tahminin hala geçerli olduğunu dile getirdi. Peki, altın fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? Bu fiyatlardan altın alınır mı yoksa satılır mı? Uzmanların altın yorumları ve detaylar haberimizin devamında…

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın Yaptığı açıklamalarla birlikte altın fiyatları dün sabah saatlerinden itibaren yükselişe geçti. Basın mensuplarına mülakat veren ABD Merkez Bankası Başkanı, enflasyonun net ve inandırıcı bir şekilde düştüğünü görene kadar faiz artırımı yapmaya devam edeceklerini söyledi. enflasyon karşısında daha da agresif hareket etmeleri gerektiğini belirten Merkez Bankası başkanı döviz kurlarının da hareketlenmesine sebep oldu. Vatandaşlar ise şu anda Altın fiyatları ne durumda ne olacak gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. Bu konuda Daha önce yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve 20 Aralık'taki döviz kuru ve Altın fiyatlarının sert düşüşünü de önceden tahmin eden altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. piyasaların müneccim çocuğu olarak bilinen İslam Memiş, gram altın fiyatlarında 1450 TL tahminin hala geçerli olduğunu dile getirdi.

Haziran ayı çok kritik

Fed toplantısı altın fiyatları ve döviz kurları için çok önemli. Bir önceki toplantı Mayıs ayının başlarında yapılmıştı. ABD Merkez Bankası başkanının açıklamaları bile altın ve Döviz kurlarını tetiklerken bir sonraki toplantı bekleniyor. Özellikle Haziran ayında yapılacak olan toplantı Piyasalar için çok önemli ve adeta Hayat meselesi haline gelmiş durumda.
 

Gram altın 1450 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş daha önce yaptığı tahminlerde Temmuz ayından itibaren gram altın fiyatlarının 1450 TL civarına kadar yükseleceğini söylemişti. D Merkez Bankası başkanının yaptığı açıklamaları sonrası bir kez daha değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, gram altın fiyatları konusunda tahminlerinin hala geçerli olduğunu belirterek temmuz ayını işaret etti. Artık altın alma zamanının geçtiğini söyleyen İslam Memiş, Her zaman söylediğim gibi sepet yapmanın en mantıklısı olduğunu dile getirdi. Gram altın fiyatları ile ilgili Yükseliş tahminlerini yenileyen İslam Memiş, Ons Altın fiyatlarının 1720 dolara kadar yükseleceğini öngörüldüğünü dile getirdi.