PKK destekçileri Paris'i savaş alanına çevirdi

TAKİP ET

Terör örgütü PKK destekçileri Paris'te ellerine geçirdikleri her şeyi Fransız polisine fırlatırken aynı zamanda esnafın dükkanlarına ve ağaçlara da büyük zarar verdi.

Reklam
Reklam

Fransa'da işler her geçen gün konuşmaya devam ediyor. Fransız vatandaşı William adlı bir kişinin düzenlediği silahlı saldırı sonrası ülkede 3 kişi hayatını kaybederken ortalıkta Savaş alanına döndü.

Saldırıyı fırsat bilen terör örgütü PKK yandaşları Başkent Paris'te cadde ve sokaklarda gördüklerine varsa ateşe vererek ellerine geçen her şeyi polislere fırlatmaya başladı.

Ağaçlara saldırdılar

Polisin kurduğu barikatları ve devrilen ağaçları yakan terör örgütü yandaşları adeta Paris'i talan etti. Başkent Paris'te yaşanan olaylar sosyal medyaya da yansıdı. Görüntülerde örgüt sempatizanlarından birinin elinde ağaçla polise saldırdığı görülüyor. Söz konusu şahıs elindeki ağacı polis ekiplerine doğru fırlatmaya çalışıyor.

PKK yandaşlarının eylemleri sebebiyle Paris sokakları adeta Savaş alanına dönerken esnafların dükkanlarına da zarar verildiği öğrenildi.