POCO X4 Pro 5G modeli ne zaman Türkiye'de olacak? POCO'nun yeni cihazının Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu

TAKİP ET

Xiaomi'nin yan markası olan POCO'nun yeni cihazının Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu. POCO X4 Pro 5G modeli ile satışa sunulacak olan cihazın ne zaman Türkiye'de olacağı merak ediliyor. Peki POCO X4 Pro 5G modeli ne zaman Türkiye'de olacak? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Türkiye’de 5.559 TL gibi bir fiyatla satılan POCO X3 Pro modelinin bir üst modeli olan POCO X4 Pro 5G modelinin 28 Şubat 2022 Pazartesi günü tanıtılacağı öğrenildi. Xiaomi’nin yan markası olan POCO’nun yeni modelinin ne zaman Türkiye’de olacağı ise teknoloji severlerin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Bütçe dostu olacağı ifade edilen POCO X4 Pro 5G modelinin Türkiye fiyatı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki POCO X4 Pro 5G modeli ne zaman Türkiye’de olacak? 

POCO X4 Pro 5G Modeli Ne Zaman Türkiye’de Olacak?
Bazı teknoloji siteleri POCO’nun en yeni modeli olan POCO X4 Pro 5G cihazının özellikleri açıklandı. Alınan bilgilere göre 6,67 inç FHD+ 120 Hz AMOLED bir ekrana sahip olacak olan cihazda Qualcomm’un Snapdragon 695 5G işlemcisi kullanılacak. Android 11 işletim sistemiyle ve MIUI 13 arayüzü ile çıkacak olan POCO X4 Pro modelinde 6 GB RAM ve 64 GB ile 128 GB depolama seçenekleri de bulunacak.
16 MP ön kameraya sahip olacak olan POCO X4 Pro modelinin arkasında ise 64 MP+ 8MP ve 2MP olmak üzere toplamda 3 kamera bulunacak. Cihazın global versiyonunda ise ana kamera 108 MP olacak. 
5.000 mAh’lık pili ile uzun ömürlü kullanım sunan POCO X4 Pro 5G modelinde 65W’lık hızlı şarj desteği de olacak.
POCO’nun yeni cihazı POCO X4 Pro 5G modelinin ne zaman Türkiye’de olacağı henüz netlik kazanmadı. POCO’nun 28 Şubat’taki tanıtımının ardından bu belirsizliğin de çözülmesi bekleniyor. 

Xiaomi POCO POCO X4 Pro 5G Qualcomm Snapdragon