Polis şaşkına döndü! Denetim anında şok oldu, 'Hiç aklıma gelmezdi'

TAKİP ET

Ali Buldu, Iğdır'da görevli olduğu anda bayram tatiline gelen babası Mustafa Buldu'nun arabasını durdurunca şaşırdı. Ailesinin Ramazan Bayramı'nda yanına geleceğini bildiğini, ancak denetim esnasında karşılaşacağını hiç düşünmediğini söyledi. Kendisi içinde büyük sürpriz olduğunu söyleyen Polis memuru Ali Buldu, babasının her zaman kurallara uyduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim ve İl Jandarma Alay Komutanı Albat Nejdet Karaca Suveren uygulama noktasındaki denetime katıldı. Emniyet kemeri denetiminde “Bayramınız kemerli olsun” sloganı ile uygulamada sürücüleri uyardı. Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim çocuklara düdük vererek anne ve babalarını hız yapmamaları için uyarmalarını istedi.
Anne, baba ve kardeşiyle denetimde karşılaştı
Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli olan Ali Buldu, uygulama sırasında bir sürpriz yaşadı. Trafik ekiplerinin durdurduğu arabanın yanına yaklaştığı esnada babası Ali Buldu, annesi ve kardeşini orada gördü. Denetim bittikten sonra aracı uygun yere çektiren Ali Buldu, annesi Ayşe, babası Buldu ve kardeşi Eren ile hasret giderdi.

Emniyet kemeri uygulamasında ailesiyle karşılaşmasına şaşıran Ali Buldu, geleceklerini bildiğini ama bunun onun içinde sürpriz olduğunu, babasının da daima kurallara uyduğunu söyledi.
Mustafa Buldu karşılaşacaklarını tahmin etti
Mustafa Buldu, ailesiyle birlikte Hatay’dan yola çıktığını ve uygulamada oğlu Ali Buldu ile karşılaşacağını tahmin ettiğini ifade etti. Denetimler esnasında jandarma, Iğdır’a DoğuBayazıt’tan gelen bir arabayı durdurdu. Annesinin kucağında ön koltukta oturan çocuğu aracın arka koltuğuna alarak çocukların arka koltukta kemerleri takılı olarak oturmaları gerektiği uyarısında bulundu.