POMEM sınav ücreti para yatırma nasıl yapılır? 28. Dönem POMEM sınavı ne zaman?

TAKİP ET

28. Dönem POMEM sınavı ile ilgili olarak yapılan duyuruların hepsi adaylar tarafından çok yakından takip edilmektedir. 164 bin 842 adayın başvuru yaptığı 10.000 kişilik kontenjana sahip olan POMEM 'de ön başvuru elemelerini geçen adayların para yatırmaları gerekmektedir. POMEM para yatırma işlemi nasıl yapılmaktadır? 28. Dönem POMEM sınavı ne zaman gerçekleştirilecek? sorularının detaylarını haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

28. Dönem POMEM 'de ön başvuru işlemleri onaylanan adayların 28 Ocak 2022 Cuma günü saat 17.00 'ye kadar sınav başvuru ücretlerini ilgili banka hesabına yatırmaları gerekmektedir. 28. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları geçen hafta açıklandı ve ön başvuru sonuçları onaylanan adaylar POMEM para atırma işlemi nasıl yapılır? 28. Dönem POMEM sınavı ne zaman gerçekleşecek? şeklindeki soruların cevaplarını aramaktadırlar.

POMEM para yatırma işlemi nasıl yapılmaktadır?
28. Dönem POMEM Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazaan adayların 200.00 Türk Lirası ( iki yüz ) olan sınav başvuru ücretini 19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 09.00 'dan 28 Ocak 2022 Cuma günü saat 17.00 'ye kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halk Bankası Gölbaşı Şubesi / ANKARA ''28. Dönem POMEM Giriş Sınavı '' adındaki hesaba yatırmaları gerekmektedir.
Sınav başvuru ücreti yalnızca Halkbank şubelerinden, Halkbank ATM 'leri üzerinden ve de Halkbank internet bankacılığı üzerinden yatırılmaktadır. 
Diğer banka şubeleri üzerinden, internet bankacılğı ile ATM 'ler üzerinden hiçbir şekilde sınav başvuru ücreti yatırma işlemi yapılmayacaktır. 
Uyarı: Şehit ya da vazife malulü olanların eş ya da çocukları herhangi bir sınav ücreti yatırmayacaklardır. 
Uyarı: İnternet üzerinden aday belirleme ön başvurusunda bulunan adaylardan yalnızca sınav aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar sınav ücreti yatırabileceklerdir.

28. Dönem POMEM giriş sınavına başvuru yapan adaylardan;
* Herhangi bir başvuru yapmamış olan ya da sınav aşamalarına katılmaya hak kazanmamış olduğu halde sınav başvuru ücretini bankaya yatıran,
* Sınav başvuru şartlarından herhangi birine sahip olmayan, sınava giriş yapmayan ya da giremeyen, sınava alınmayan, sınavdan çıkarılan, sınavı geçersiz kabul edilen,
* Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavında başarısız olan,
* Ücret gerekmeyen bir işlem için ücret yatıran ya da aynı işlem adına birden fazla ücret yatıran,
* Sınav ücretini kendi adına yatırmayan adayların yatırmış oldukları sınav başvuru ücretleri hiçbir koşulda kendilerine geri ödemesi yapılmayacaktır.

28. Dönem POMEM mülakat tarihleri ne zaman?
28. Dönem POMEM mülakat tarihi ile sözlü mülakat yerleri hala belli değil. 28. Dönem POMEM mülakat tarihleribelli olduktan hemen sonra sizler için haberimizin içeriğine ekleyeceğiz. 

28. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları belli oldu!
Polis Meslek Eğitim Merkezleri yani POMEM 28. Dönem aday belirleme ön başvuru sonuçları belli oldu. 
POMEM 'in resmi sosyal edya hesabı üzerinden yapılan paylaşımında 28. Dönem alımlarına 10.000 kontenjan için tam 164.842 adayın başvuru yaptığı açıklandı.

POMEM ön başvuru sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?
Yapılan paylaşımda, başvuru şartlarını karşılayan adaylardan 10 katı kadar adayın KPSS 'den almış oldukları puan esasına göre sıralandırılarak toplamda tam 98.175 adayın sınava katılmaya hak kazandığı belirtildi.
28. Dönem POMEM Giriş Sınavı için başvuruda bulanan ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar ise yapmış oldukları başvuru sonuçlarını e - Devlet kapısı üzerinden şifreleri ile giriş yaparak ya da '' www.pa.edu.tr '' resmi internet adresi üzerinden sorgulayarak öğrenebilirler.

POMEM 28. dönem pomem sınav tarihi ne zaman? 28. dönem pomem ücretleri ne kadar? 28. dönem pomem ücreti ne zaman yatacak? 28. dönem pomem ücretleri hangi bankaya yatırılacak?